Nååå det var bare skorstensfejeren

21. februar 2008

De, skorstensfejerne, er altså ikke sådan som jeg husker den fra gamle dage. De kommer ikke fløjtene på cykel ned ad gaden, næ de kommer i en rød bil med blå blink og en anhænger hvor deres koste ligger i.

bil1.jpg

sod.jpg

Nå, men nu er vores skorsten atter ok og så går der et ½ år før “en fremmed mand” atter rumstere i mit bryggers. 😆
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Helle K. 21. februar 2008 at 08:38

    Så fint er vores skorstensfejer ikke kørende – han har en Berlingo – ligesom min 😉

  • Reply Catarina 21. februar 2008 at 09:24

    Helle K.
    Berlingo er skam en fin bil, den er i enhøjde jeg godt kunne tænke mig min bil var i 😉

  • Skriv gerne en kommentar