Nååå det var bare skorstensfejeren

21. februar 2008

De, skorstensfejerne, er altså ikke sådan som jeg husker den fra gamle dage. De kommer ikke fløjtene på cykel ned ad gaden, næ de kommer i en rød bil med blå blink og en anhænger hvor deres koste ligger i.

bil1.jpg

sod.jpg

Nå, men nu er vores skorsten atter ok og så går der et ½ år før “en fremmed mand” atter rumstere i mit bryggers. 😆

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Helle K. 21. februar 2008 at 08:38

    Så fint er vores skorstensfejer ikke kørende – han har en Berlingo – ligesom min 😉

  • Reply Catarina 21. februar 2008 at 09:24

    Helle K.
    Berlingo er skam en fin bil, den er i enhøjde jeg godt kunne tænke mig min bil var i 😉

  • Skriv gerne en kommentar