Menu
Livet

Sådan en formiddag

..sådan helt for mig selv, sådan én får jeg i dag. Jeg kan helt selv bestemme hvad jeg vil bruge de næste 5-6 timer på, er det da ikke fantastisk. Jeg kan faktisk ikke huske hvornår jeg sidst havde så mange timer i eget selskab, og eget selskab er altså ikke det værste i verdenen.

God morgen til dig. 😉

3 kommentar

 • Joan
  21. februar 2008 at 07:30

  Årh hvor skønt. Nyd det.

  Jeg nyder mine frionsdage i fulde drag. Tænk, at være helt alene hjemme – velvidende, at det ikke er i flere dage 😉
  Det er afslappende, næsten lige meget hvad man laver. Alle burde have en alene dag engang imellem.

  Reply
 • Helle K.
  21. februar 2008 at 07:31

  Eget selskab er da bare det bedste 🙂 God formiddag til dig også 🙂

  Reply
 • Catarina
  21. februar 2008 at 07:35

  Joan
  Ja det skulle være alle forundt at have sådan en dag. Jeg har i hvert fald mere overskud til alle andre efter sådan en dag. Det sjove er, at det ikke behøver være en hel dag, bare sådan 3-4 timer er egentlig nok, i hvert fald for mig 😉


  Helle K
  Ja det er og takker 😀

  Reply

Skriv en kommentar