Sådan en formiddag

21. februar 2008

..sådan helt for mig selv, sådan én får jeg i dag. Jeg kan helt selv bestemme hvad jeg vil bruge de næste 5-6 timer på, er det da ikke fantastisk. Jeg kan faktisk ikke huske hvornår jeg sidst havde så mange timer i eget selskab, og eget selskab er altså ikke det værste i verdenen.

God morgen til dig. 😉
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

3 kommentarer

 • Reply Joan 21. februar 2008 at 07:30

  Årh hvor skønt. Nyd det.

  Jeg nyder mine frionsdage i fulde drag. Tænk, at være helt alene hjemme – velvidende, at det ikke er i flere dage 😉
  Det er afslappende, næsten lige meget hvad man laver. Alle burde have en alene dag engang imellem.

 • Reply Helle K. 21. februar 2008 at 07:31

  Eget selskab er da bare det bedste 🙂 God formiddag til dig også 🙂

 • Reply Catarina 21. februar 2008 at 07:35

  Joan
  Ja det skulle være alle forundt at have sådan en dag. Jeg har i hvert fald mere overskud til alle andre efter sådan en dag. Det sjove er, at det ikke behøver være en hel dag, bare sådan 3-4 timer er egentlig nok, i hvert fald for mig 😉


  Helle K
  Ja det er og takker 😀

 • Skriv gerne en kommentar