Indbydelsen

22. februar 2008

Jeg lovede Joan i et tidligere indlæg, at hun godt måtte se invitationen, til sønnikes konfirmation, når den var færdig. Jeg ville dog ikke vise den før den var udsendt og modtaget og det er den nu, så her er et par billeder.

indbydelse.jpg

Jeg lavede den i 155 x 310 mm som så blev foldet på midten så den færdige indbydelse har målene 155 x 155 mm, den skulle nemlig passe ned i en semi-transparent 160 x 160 mm kuverter, som jeg har købt her. Forsiden giver sig selv, indeni er der på venstre side kørselsvejledning til kirken, på højre er selve indbydelsen, og bagpå er sønnikes ønskeseddel.

Sønnike er godt tilfreds med resultatet og synes ikke den er pinlig eller noget sådan. Og jeg, jeg er som også ret godt tilfreds.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

15 kommentar

 • Reply Joan 22. februar 2008 at 14:25

  Wow den er blevet flot. Helt vildt flot!!!

  Det er vist dig jeg skal have fat i næste år 😉

 • Reply Perle 22. februar 2008 at 16:31

  Superflotte!!

  Det bliver en spændende dag for ham…..og jer :o)

  Hvor holder i festen henne?

 • Reply Catarina 22. februar 2008 at 16:46

  Joan
  Takker for roserne. Du siger bare til 😉


  Perle
  Tak skal du have 🙂

  Ja det bliver rigtig spændende. Vi spiser inde i byen og holder resten af festen herhjemme.

 • Reply margrethe 22. februar 2008 at 19:47

  Det er da virkelig flot og enkelt – dejligt at han også syns det er ok.
  Lyder godt med at spise ude og feste videre hjemme.

 • Reply Catarina 22. februar 2008 at 20:23

  Margrethe
  Ja, så længe er ikke var for meget “dikke dare” så var han med på den 🙂

 • Reply Louise 22. februar 2008 at 20:26

  Hej Catarina
  Jeg har fulgt din hjemmeside i et stykke tid nu “ude i kulissen”, men den der invitation er bare flot.
  Jeg skal til at lave en til en fætter-kusine fest, og din ide kunne godt benyttes som udgangspunkt 🙂 Nu må jeg jo så bare håbe på, at resultatet bliver ligeså godt 🙂
  Mange hilsner Louise

 • Reply Catarina 22. februar 2008 at 20:40

  Louise
  Velkommen indenfor, jeg er altid glad nye kommentatorer 😉

  Tak for roserne glad for at jeg kunne ”inspirere” dig. Tror godt du kan få den flot, den er ikke så svær at lave 🙂

 • Reply Pia 22. februar 2008 at 23:22

  Du ér altså bare super dygtig, den ser både flot og helt særlig ud:)

 • Reply Catarina 23. februar 2008 at 06:53

  Pia
  Mange tak skal du have 😳 Det vigtiske er at sønnike er tilfreds 🙂

 • Reply Helle K. 23. februar 2008 at 09:03

  Jeg troede egentlig at jeg havde kommenteret din indbydelse igår, men det er åbenbart smuttet for mig – jeg synes også, at den er vildt flot, jeg kan godt li’ det enkle. 🙂

 • Reply Catarina 23. februar 2008 at 14:12

  Helle K.
  1000 tak for roserne 🙂

 • Reply Lone 23. februar 2008 at 18:38

  Det er en smuk indbydelse med det herlige billede på forsiden, som i al sin enkelhed fortæller mere end ord 🙂

 • Reply Catarina 23. februar 2008 at 20:00

  Lone
  Tak skal du have 😉

 • Reply Heidi 1. februar 2013 at 21:53

  Hejsa. Rigtig flot invitation. Jeg skal til at lave nogle i anledningen af min datters konfirmation og ville egentlig godt bruge lidt fra dit, men hvordan fik du printet dem ud? Et alm. A4 ark er kun 29,7 cm på længeste led og din invitation er jo 310 cm?

  • Reply Catarina 1. februar 2013 at 22:43

   @Heidi – Den er printet på 250 g A3 med grafiske skæremærker og derefter foldet, på den måde kunne få den i præcis den størrelse som passede til kuvertere. Og så holder jeg meget af kvadratiske kort i det hele taget. 🙂

  Skriv en kommentar