Menu
Familieliv

Indbydelsen

Jeg lovede Joan i et tidligere indlæg, at hun godt måtte se invitationen, til sønnikes konfirmation, når den var færdig. Jeg ville dog ikke vise den før den var udsendt og modtaget og det er den nu, så her er et par billeder.

indbydelse.jpg

Jeg lavede den i 155 x 310 mm som så blev foldet på midten så den færdige indbydelse har målene 155 x 155 mm, den skulle nemlig passe ned i en semi-transparent 160 x 160 mm kuverter, som jeg har købt her. Forsiden giver sig selv, indeni er der på venstre side kørselsvejledning til kirken, på højre er selve indbydelsen, og bagpå er sønnikes ønskeseddel.

Sønnike er godt tilfreds med resultatet og synes ikke den er pinlig eller noget sådan. Og jeg, jeg er som også ret godt tilfreds.

15 kommentar

  • Catarina
    1. februar 2013 at 22:43