Nyborg kalder

22. februar 2008

Lige om lidt hopper sønnike og jeg ind i Peugeoten og sætter kursen stik øst, og håber på vi rammer Nyborg, for der venter min veninde, hendes børn og hendes pc på at jeg får dem på nettet og det trådløse.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Gitte 22. februar 2008 at 19:39

  Hej

  Så er vi i forbindelse med omverdenen. Tusind tak fordi I gad køre mod øst. Har en søn som er jublende lykkelig.

  Skønt at kende nogle dejlige mennesker som jer, der gider bruge en dag på at hjælpe PC-mongoler med at få kontakt til omverdenen.

  Ha’ en dejlig weekend alle sammen.

 • Reply Catarina 22. februar 2008 at 20:22

  Kære Gitte

  Du ved jeg altid vil hjælpe hvis jeg kan, du siger bare til 😉

 • Skriv gerne en kommentar