Nyborg kalder

22. februar 2008

Lige om lidt hopper sønnike og jeg ind i Peugeoten og sætter kursen stik øst, og håber på vi rammer Nyborg, for der venter min veninde, hendes børn og hendes pc på at jeg får dem på nettet og det trådløse.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Gitte 22. februar 2008 at 19:39

  Hej

  Så er vi i forbindelse med omverdenen. Tusind tak fordi I gad køre mod øst. Har en søn som er jublende lykkelig.

  Skønt at kende nogle dejlige mennesker som jer, der gider bruge en dag på at hjælpe PC-mongoler med at få kontakt til omverdenen.

  Ha’ en dejlig weekend alle sammen.

 • Reply Catarina 22. februar 2008 at 20:22

  Kære Gitte

  Du ved jeg altid vil hjælpe hvis jeg kan, du siger bare til 😉

 • Skriv gerne en kommentar