3 GB DDR2 Ram

23. februar 2008

Jeg har jo 2 GB ram i min bærbar, men ville egentlig godt have lidt mere i den. Jeg pillede den ene blog på 1 GB ud for at have noget til sammenligning ude i butikken. ComputerCity havde hvad jeg skulle bruge, nemlig en 2 GB som kunne “snakke samme sprog” som den 1 GB som ikke skulle skiftes.

ram.jpg

Så nu har jeg 3 GB DDR2 Ram, i min pc. Det ender dog nok med at jeg putter en mere i, så jeg ender på 4 GB, nu får vi se. 😉
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Joan 23. februar 2008 at 18:48

  Kan ikke læse.. er ikke misundelig… Kan ikke læse.. er ikke misundelig… Kan ikke læse.. er ikke misundelig… Kan ikke læse.. er ikke misundelig… Kan ikke læse.. er ikke misundelig… Kan ikke læse.. er ikke misundelig… Kan ikke læse.. er ikke misundelig… Kan ikke læse.. er ikke misundelig… Kan ikke læse.. er ikke misundelig… Kan ikke læse.. er ikke misundelig… Kan ikke læse.. er ikke misundelig… Kan ikke læse.. er ikke misundelig…

 • Reply margrethe 23. februar 2008 at 19:03

  Wauw, jeg er imponeret – det er simpelthen sort snak for mig *g*, men det er der jeg gerne vil hen, kunne tale computersprog 😀

 • Reply Catarina 23. februar 2008 at 19:15

  Joan
  😆 måske jeg skal morse det til dig…


  Margrethe
  Det kommer stille og roligt med tiden 😉

 • Reply Helle K. 24. februar 2008 at 21:13

  Jeg kan godt læse – og jeg er misundelig – jeg kan godt læse – og jeg er misundelig – og så bliver jeg hurtigere træt end Joan 😉

 • Reply Catarina 25. februar 2008 at 06:10

  Helle K.

  Ha ha ha ha 😉

 • Leave a Reply