3 GB DDR2 Ram

Jeg har jo 2 GB ram i min bærbar, men ville egentlig godt have lidt mere i den. Jeg pillede den ene blog på 1 GB ud for at have noget til sammenligning ude i butikken. ComputerCity havde hvad jeg skulle bruge, nemlig en 2 GB som kunne “snakke samme sprog” som den 1 GB som ikke skulle skiftes.

ram.jpg

Så nu har jeg 3 GB DDR2 Ram, i min pc. Det ender dog nok med at jeg putter en mere i, så jeg ender på 4 GB, nu får vi se. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
5 thoughts on “3 GB DDR2 Ram”

  • Kan ikke læse.. er ikke misundelig… Kan ikke læse.. er ikke misundelig… Kan ikke læse.. er ikke misundelig… Kan ikke læse.. er ikke misundelig… Kan ikke læse.. er ikke misundelig… Kan ikke læse.. er ikke misundelig… Kan ikke læse.. er ikke misundelig… Kan ikke læse.. er ikke misundelig… Kan ikke læse.. er ikke misundelig… Kan ikke læse.. er ikke misundelig… Kan ikke læse.. er ikke misundelig… Kan ikke læse.. er ikke misundelig…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.