Menu
Livet

3 GB DDR2 Ram

Jeg har jo 2 GB ram i min bærbar, men ville egentlig godt have lidt mere i den. Jeg pillede den ene blog på 1 GB ud for at have noget til sammenligning ude i butikken. ComputerCity havde hvad jeg skulle bruge, nemlig en 2 GB som kunne “snakke samme sprog” som den 1 GB som ikke skulle skiftes.

ram.jpg

Så nu har jeg 3 GB DDR2 Ram, i min pc. Det ender dog nok med at jeg putter en mere i, så jeg ender på 4 GB, nu får vi se. 😉

5 kommentar

 • Joan
  23. februar 2008 at 18:48

  Kan ikke læse.. er ikke misundelig… Kan ikke læse.. er ikke misundelig… Kan ikke læse.. er ikke misundelig… Kan ikke læse.. er ikke misundelig… Kan ikke læse.. er ikke misundelig… Kan ikke læse.. er ikke misundelig… Kan ikke læse.. er ikke misundelig… Kan ikke læse.. er ikke misundelig… Kan ikke læse.. er ikke misundelig… Kan ikke læse.. er ikke misundelig… Kan ikke læse.. er ikke misundelig… Kan ikke læse.. er ikke misundelig…

  Reply
 • margrethe
  23. februar 2008 at 19:03

  Wauw, jeg er imponeret – det er simpelthen sort snak for mig *g*, men det er der jeg gerne vil hen, kunne tale computersprog 😀

  Reply
 • Catarina
  23. februar 2008 at 19:15

  Joan
  😆 måske jeg skal morse det til dig…


  Margrethe
  Det kommer stille og roligt med tiden 😉

  Reply
 • Helle K.
  24. februar 2008 at 21:13

  Jeg kan godt læse – og jeg er misundelig – jeg kan godt læse – og jeg er misundelig – og så bliver jeg hurtigere træt end Joan 😉

  Reply
 • Catarina
  25. februar 2008 at 06:10

  Helle K.

  Ha ha ha ha 😉

  Reply

Skriv en kommentar