3 GB DDR2 Ram

23. februar 2008

Jeg har jo 2 GB ram i min bærbar, men ville egentlig godt have lidt mere i den. Jeg pillede den ene blog på 1 GB ud for at have noget til sammenligning ude i butikken. ComputerCity havde hvad jeg skulle bruge, nemlig en 2 GB som kunne “snakke samme sprog” som den 1 GB som ikke skulle skiftes.

ram.jpg

Så nu har jeg 3 GB DDR2 Ram, i min pc. Det ender dog nok med at jeg putter en mere i, så jeg ender på 4 GB, nu får vi se. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

5 kommentarer

 • Reply Joan 23. februar 2008 at 18:48

  Kan ikke læse.. er ikke misundelig… Kan ikke læse.. er ikke misundelig… Kan ikke læse.. er ikke misundelig… Kan ikke læse.. er ikke misundelig… Kan ikke læse.. er ikke misundelig… Kan ikke læse.. er ikke misundelig… Kan ikke læse.. er ikke misundelig… Kan ikke læse.. er ikke misundelig… Kan ikke læse.. er ikke misundelig… Kan ikke læse.. er ikke misundelig… Kan ikke læse.. er ikke misundelig… Kan ikke læse.. er ikke misundelig…

 • Reply margrethe 23. februar 2008 at 19:03

  Wauw, jeg er imponeret – det er simpelthen sort snak for mig *g*, men det er der jeg gerne vil hen, kunne tale computersprog 😀

 • Reply Catarina 23. februar 2008 at 19:15

  Joan
  😆 måske jeg skal morse det til dig…


  Margrethe
  Det kommer stille og roligt med tiden 😉

 • Reply Helle K. 24. februar 2008 at 21:13

  Jeg kan godt læse – og jeg er misundelig – jeg kan godt læse – og jeg er misundelig – og så bliver jeg hurtigere træt end Joan 😉

 • Reply Catarina 25. februar 2008 at 06:10

  Helle K.

  Ha ha ha ha 😉

 • Skriv gerne en kommentar