Menu
Familieliv

Lørdags shopping

Når vi er så mange herhjemme er vi nød til at kører i to biler. Daniel fik kørerkort i december så han har brug for nogle timer bag rettet, så han kørte i den Forden sammen med Søren og Michael. Sebastian, Christian og jeg kørte i Peugeoten.

Vi, Team Peugeot Racing, ankom først til Rosengårdscentert og det første de to unge mænd gjorde, var at se på tavlen over centret, den lignede jo også en pc

11.jpg

Der gik dog ikke mange minutter før de øvrige ankom.

21.jpg

Derefter blev der shoppet igennem. Sønnike fik de manglende tekstiler til konfirmationen og blå mandag. Dejligt!

31.jpg

Derudover blev der også købt opdatering af Norton Internet Security, som vi alle har instaleret på vores pc’er. Vi er nød til, at købe to pakker, da vi jo er fem i hustanden og de fås kun med 3 bruger pr. pakke.

0

3 kommentar

 • Louise
  23. februar 2008 at 18:47

  Glæd jer til “The Movie”. Den er altså go, når man har bare et gram af “Sort humor”, og så kan de danske komikere altså godt blive hjemme (Ja undskyld, men de danske komikere siger mig ikke noget – hellere familien Simpsons ;))

  Reply
 • Joan
  23. februar 2008 at 18:57

  Du er bare god til at shoppe. 😉

  Reply
 • Catarina
  23. februar 2008 at 19:11

  Louise
  Her er vi helt “sorte” og vi glæder os. 😀


  Joan
  Taaak 😆

  Reply

Skriv en kommentar