Lørdags shopping

23. februar 2008

Når vi er så mange herhjemme er vi nød til at kører i to biler. Daniel fik kørerkort i december så han har brug for nogle timer bag rettet, så han kørte i den Forden sammen med Søren og Michael. Sebastian, Christian og jeg kørte i Peugeoten.

Vi, Team Peugeot Racing, ankom først til Rosengårdscentert og det første de to unge mænd gjorde, var at se på tavlen over centret, den lignede jo også en pc

11.jpg

Der gik dog ikke mange minutter før de øvrige ankom.

21.jpg

Derefter blev der shoppet igennem. Sønnike fik de manglende tekstiler til konfirmationen og blå mandag. Dejligt!

31.jpg

Derudover blev der også købt opdatering af Norton Internet Security, som vi alle har instaleret på vores pc’er. Vi er nød til, at købe to pakker, da vi jo er fem i hustanden og de fås kun med 3 bruger pr. pakke.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

3 kommentarer

 • Reply Louise 23. februar 2008 at 18:47

  Glæd jer til “The Movie”. Den er altså go, når man har bare et gram af “Sort humor”, og så kan de danske komikere altså godt blive hjemme (Ja undskyld, men de danske komikere siger mig ikke noget – hellere familien Simpsons ;))

 • Reply Joan 23. februar 2008 at 18:57

  Du er bare god til at shoppe. 😉

 • Reply Catarina 23. februar 2008 at 19:11

  Louise
  Her er vi helt “sorte” og vi glæder os. 😀


  Joan
  Taaak 😆

 • Skriv gerne en kommentar