I aftes, da jeg alligevel stod i køkkenet og lavede aftensmad, flækkede jeg også lige en dej sammen, så vi kan få frisk brød her til morgen. Dejen har fået lov til at stå i køleskabet hele natten og da jeg stod op var den hævet ud over kanten, så jeg lige måtte putte den indenbords igen.
Sådan laver jeg tit brød i weekenden det er noget alle her i hytten synes om. 😉
5 kommentar
Helle K.
23. februar 2008 at 09:02Sikke en god ide – bruger du bare en alm. dej?
Jonna
23. februar 2008 at 10:25Lyder rart med frisk og varm brød at starte dagen på.
Hanne
23. februar 2008 at 11:12Mmm lyder lækkert – ideen er hermed taget op og bliver ført ud i livet i morgen tidlig 🙂
Joan
23. februar 2008 at 11:23uhmmm.. giver du morgenkaffe i morgen? hehe
Catarina
23. februar 2008 at 14:11Helle K.
Ja dejen er ikke nogen speciel bare sådan hvad jeg lige føler for 😉
Jonna
Det er bare mums og der bliver også spist mere 😀
Joan
Du skal da være velkommen 😛