Morgenbrød

23. februar 2008

I aftes, da jeg alligevel stod i køkkenet og lavede aftensmad, flækkede jeg også lige en dej sammen, så vi kan få frisk brød her til morgen. Dejen har fået lov til at stå i køleskabet hele natten og da jeg stod op var den hævet ud over kanten, så jeg lige måtte putte den indenbords igen.

brod.jpg

Sådan laver jeg tit brød i weekenden det er noget alle her i hytten synes om. 😉
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

5 kommentarer

 • Reply Helle K. 23. februar 2008 at 09:02

  Sikke en god ide – bruger du bare en alm. dej?

 • Reply Jonna 23. februar 2008 at 10:25

  Lyder rart med frisk og varm brød at starte dagen på.

 • Reply Hanne 23. februar 2008 at 11:12

  Mmm lyder lækkert – ideen er hermed taget op og bliver ført ud i livet i morgen tidlig 🙂

 • Reply Joan 23. februar 2008 at 11:23

  uhmmm.. giver du morgenkaffe i morgen? hehe

 • Reply Catarina 23. februar 2008 at 14:11

  Helle K.
  Ja dejen er ikke nogen speciel bare sådan hvad jeg lige føler for 😉


  Jonna
  Det er bare mums og der bliver også spist mere 😀


  Joan
  Du skal da være velkommen 😛

 • Skriv gerne en kommentar