Morgenbrød

23. februar 2008

I aftes, da jeg alligevel stod i køkkenet og lavede aftensmad, flækkede jeg også lige en dej sammen, så vi kan få frisk brød her til morgen. Dejen har fået lov til at stå i køleskabet hele natten og da jeg stod op var den hævet ud over kanten, så jeg lige måtte putte den indenbords igen.

brod.jpg

Sådan laver jeg tit brød i weekenden det er noget alle her i hytten synes om. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

5 kommentarer

 • Reply Helle K. 23. februar 2008 at 09:02

  Sikke en god ide – bruger du bare en alm. dej?

 • Reply Jonna 23. februar 2008 at 10:25

  Lyder rart med frisk og varm brød at starte dagen på.

 • Reply Hanne 23. februar 2008 at 11:12

  Mmm lyder lækkert – ideen er hermed taget op og bliver ført ud i livet i morgen tidlig 🙂

 • Reply Joan 23. februar 2008 at 11:23

  uhmmm.. giver du morgenkaffe i morgen? hehe

 • Reply Catarina 23. februar 2008 at 14:11

  Helle K.
  Ja dejen er ikke nogen speciel bare sådan hvad jeg lige føler for 😉


  Jonna
  Det er bare mums og der bliver også spist mere 😀


  Joan
  Du skal da være velkommen 😛

 • Skriv gerne en kommentar