Menu
Familieliv

Holder til kylling og kylling

Fakta have dem på bud fra i dag, jeg måtte have 2.

kyllingeholder.jpg

kylling.jpg

For mange år siden havde jeg en kylling-holder som jeg var enormt glad for, men den var blevet så slidt at den rød ud for et par år siden. Den har været savnet og jeg var glad da jeg så den i Fakta-reklamen i går.

Kyllingen stegt på sådan en holder, bliver enormt sprød og lækker, efter 55 minutter i oven ved 215° varmluft.

Nu sidder vi alle tilbagelænet og mætte.

 

 

 

13 kommentar

  • Joan
    2. marts 2008 at 20:01

    Uhm, hvorfor sagde du ikke, hvornår i skulle spise? sidder her og savler haha

    Reply
  • Valdemarsro.dk
    2. marts 2008 at 21:01

    Den ser godt nok lækker ud! Den bliver jo på den måde sprød på alle sider, smart, smart!

    Reply
  • Perle
    2. marts 2008 at 21:18

    Du må snart invitere på middag med forret, hovedret, dessert, kage til kaffen osv. med alt det lækre du laver 😉

    Jeg kan slet ikke huske hvornår jeg sidst har lavet kylling i oven, plejer at foregå på grillen om sommeren. Så måske er den her holder slet ikke så dårlig til “winter chickens” 🙂

    Reply
  • Kari
    2. marts 2008 at 21:33

    Det er bare en suveren måde at lave kylling på!
    Sådan tror jeg vores næste kylling skal tilberedes 🙂

    Reply
  • Hege
    2. marts 2008 at 22:54

    Men hjelp – jeg har jo en sånn. Riktig nok bare den oppadstående delen, men dog. Jeg har aldri brukt den. Det må prøves. Varmluftoven? Da trodde jeg man fikk tørket kylling. Må prøves!

    Reply
  • Catarina
    3. marts 2008 at 06:33

    Joan
    Ej det glente jeg, det må du sg undskylde 😆


    Valdemarsro.dk
    Det er lige det den gør. 😀


    Perle
    Ja på grillen om sommeren og i gryden om vinteren, sådan foregår det også her, men ikke mere. På den her måde, virker det som grill-mad 😛


    Kari
    Ja og så er det enormt nemt og det gør bestemt heller ikke noget. 😉


    Hege
    Den bliver noget så saftig og hvid du allerede har dimsen, så du da bare i gang. 🙂

    Reply
  • Helle K.
    3. marts 2008 at 08:17

    Lækker kylling – jeg forsøgte mig med cola-kylling (d.v.s. jeg brugte rødvin i dåsen) sidste år på grillen, det var også dejligt – kyllingen bliver lækker sprød hele vejen rundt, når den står op og bliver stegt. 🙂

    Reply
  • Perle
    3. marts 2008 at 11:23

    Vi bruger øl 🙂

    Reply
  • Catarina
    3. marts 2008 at 18:20

    Helle K.
    Her bruger vi kun øl i dåsen. 😉


    Perle
    Det samme her. 😛

    Reply
  • Perle
    4. marts 2008 at 18:54

    Og den er bare væk i de Fakta’er jeg har været i i dag 🙁

    Mor er ikke sur, mor er skuffet 😉

    Reply
  • Catarina
    4. marts 2008 at 20:01

    Perle
    Jeg skal kikke i min Fakta om der er flere tilbage 😀

    Reply
  • Perle
    4. marts 2008 at 22:13

    Det må du meget gerne 🙂

    Reply
  • Catarina
    8. marts 2008 at 08:23

    Perle
    Kikkede i tirsdags og så igen i går fredag. Det var udsolgt, men det kan jo værer at de kommer igen, da det jo er det mærke Fakta plejer at kører med. Jeg skal nok holde øje her i vores Fakta.

    Reply

Skriv en kommentar