Mandags flad

3. marts 2008

Nøj hvor var det svært at komme ud af fjerne i morges. Jeg er normalt ret kvik sådan tidlig om morgenen, elsker at stå tidligt op og se verdenen vågne og få rigtig meget ud af dagen. Men i morges, der var min krop ret så tung og mine øjenlåg ligeså.

Sidder nu på min pind på jobbet og har egentlig en del ret hyggelige opgaver at give mig til, men kroppen er stadig ret så dvask, og den vil meget hellere hjem og sidde i sofaen med benene oppe. Men nu er jeg her og det skal som nok også gå, eller det skal det.

vintergaek.jpg

Når jeg engang sætter mig ind i bilen for at kører hjem, er det for at hente Sønnike og så fortsætte op på skolen, vi skal nemlig til skolehjemsamtale i dag.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

3 kommentar

 • Reply Helle K. 3. marts 2008 at 14:05

  Jeg håber, at du vågner lidt op senere 🙂

 • Reply Perle 3. marts 2008 at 15:49

  Sådanne dage skal der også være plads til, normalt er du jo fuld af energi.

  Håber samtalen går fint i aften 🙂

 • Reply Catarina 3. marts 2008 at 18:21

  Helle K.
  Ja jeg er vågen men ret slap, træl 😀


  Perle.
  Ja, men det ender nok med at jeg hopper tideligt i kanen 😆

 • Skriv en kommentar