Menu
Livet

Mandags flad

Nøj hvor var det svært at komme ud af fjerne i morges. Jeg er normalt ret kvik sådan tidlig om morgenen, elsker at stå tidligt op og se verdenen vågne og få rigtig meget ud af dagen. Men i morges, der var min krop ret så tung og mine øjenlåg ligeså.

Sidder nu på min pind på jobbet og har egentlig en del ret hyggelige opgaver at give mig til, men kroppen er stadig ret så dvask, og den vil meget hellere hjem og sidde i sofaen med benene oppe. Men nu er jeg her og det skal som nok også gå, eller det skal det.

vintergaek.jpg

Når jeg engang sætter mig ind i bilen for at kører hjem, er det for at hente Sønnike og så fortsætte op på skolen, vi skal nemlig til skolehjemsamtale i dag.

3 kommentar

 • Helle K.
  3. marts 2008 at 14:05

  Jeg håber, at du vågner lidt op senere 🙂

  Reply
 • Perle
  3. marts 2008 at 15:49

  Sådanne dage skal der også være plads til, normalt er du jo fuld af energi.

  Håber samtalen går fint i aften 🙂

  Reply
 • Catarina
  3. marts 2008 at 18:21

  Helle K.
  Ja jeg er vågen men ret slap, træl 😀


  Perle.
  Ja, men det ender nok med at jeg hopper tideligt i kanen 😆

  Reply

Skriv en kommentar