Noget at tage på

7. marts 2008

..har jeg helt sikkert, hvis man spørger Søren. Men hvis du spørger mig så har jeg overhovedet intet…. at tage på til konfirmationen. Jeg tror heller jeg må tage et smut ud og ser på lidt nyt i morgen, og så kunne jeg jo også lige kaste et blik mere på kameraet.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

3 kommentarer

 • Reply Kari 7. marts 2008 at 21:16

  Det lyder godt nok bekendt 😉
  God fornøjelse og pøj pøj med tøjkøbet.

  God weekend fra mig.

 • Reply Perle 7. marts 2008 at 21:56

  Altså jeg kan jo næsten fornemme gennem netværket, at du ikke har noget til konfirmationen og det vil være en rigtig god ide at gå ud og kigge efter noget nyt 😉

  God tur til Odense og god weekend 🙂

 • Reply Catarina 8. marts 2008 at 07:22

  Kari
  Ja ikk’?
  Tak skal du have, jeg kommer helt sikkert til at hygge mig. God weekend til dig også. 😀


  Perle
  Din fornemmelse er helt rigtig. Vejret er faktisk til en bytur, så centret er blevet fravalgt. Du må også have en god weekend. 😛

 • Skriv gerne en kommentar