Menu
Livet

Alle mine indkøb

Det blev ikke til ret meget. Faktisk ret lidt hvis jeg selv skal sige det. Det blev ikke til et eneste stykke tekstil om end jeg var i næsten alle butikker i Odense centrum. Jeg havde på forhånd noteret, at jeg skulle i Matas, da jeg var løbet tør for et par småting. Jeg fik den body creme jeg ville have, faktisk tog jeg tre styks, for så skal jeg ikke så ofte i Matas, ikke at jeg har noget imod at komme i Matas, men der er altid så mange mennesker derinde. Jeg fik også min yndlings mascara og en læbestift i en lidt neutral farve.

mascara.jpg

Det eneste tøj jeg fik, er det par sko og det kan vel ikke betegnes som tøj, jeg kan i hvert fald ikke nøjes med at have sko på til konfirmationen, det er det nok både for koldt til, og så kan det da godt være, at sønnike vil være lidt pinlig berørt over sin mor. 😆

sko.jpg

Så hvis vejret er med mig næste weekend, så er jeg atter at finde i diverse butikker.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

11 kommentar

 • Gitte
  8. marts 2008 at 17:56

  Hvor er de bare for lækre dine nye sko – og så passer de perfekt til dig. Jeg havde en kanon dag med min mor. Det blev kun til en ny bluse – og lidt nyt til boligen. Nye kurve til badeværelset og pæne æsker til DVD’er. I morgen kommer mine forældre med mit nye TV – så har også flyttet lidt om i stuen. Har også fået gemt alt væk til trådløs netværk, det er altså super. Held og lykke med jagten på “dresset” i næste weekend.

  Reply
 • Valdemarsro.dk
  8. marts 2008 at 18:10

  Smukke sko. Jeg mangler et par flotte klassiske med et tvist, helt som dem der.
  Måske jeg snart skulle tage på en ordentlig shoppetur, det tror jeg!

  Reply
 • Deborah
  8. marts 2008 at 19:40

  Nej hvor sjovt, jeg har samme yndlingsmascara. Jeg har heldigvis en Matas, der ikke er så overfyldt. Jeg har faktisk to i umiddelbar nærhed.

  Med tøj synes jeg gerne det er sådan, at planlægger jeg, så finder jeg INTET, og så kan jeg gå afsted, uden planer, og så finder jeg som regel noget…. hvorfor det er sådan ved jeg ikke.

  God weekend, selvom du ikke fandt noget….

  Reply
 • PETER
  8. marts 2008 at 20:13

  Prøv Matas på skibhusvej, den er ikke så overrendt.
  Drej af for pakering mellem matas & rema1000

  Reply
 • Deborah
  8. marts 2008 at 21:33

  Jeg glemte – nogen superflotte sko, men jeg ville ikke kunne gå i dem !

  Reply
 • Helle K.
  8. marts 2008 at 21:53

  Det er også min mascara 🙂 Skoene er fine, men jeg ville aldrig få mine fødder ned i sådan nogle sko – mine fødder er til de fodformede 😉

  Reply
 • Catarina
  9. marts 2008 at 06:56

  Gitte
  Taaak, ja både jeg og Søren synes de klæder mine føder. 😉

  Glæder mig til at se den nye bluse. Jeg må snart komme ned og se hvordan din ”nye” stue ser ud, jeg kan vel ikke kende den, men nyt tv og ingen ledninger på gulvet. 😆


  Valdemarsro.dk
  Det var også det jeg manglede – et par klassiske sko. Grunden til det blev dem her, er hælen, den er jeg helt vild med. 😀


  Peter
  Den har jeg slet ikke tænkt på, den må jeg da prøve næste gang, tak for tippet. 😛


  Deborah
  Du er heldig at have en Matas der ikke er overfyldt, det kunne jeg godt bruge. Den mascara har faktisk også engang vundet en ”bedst i test”, og det kan jeg godt forstå.

  Jeg plejer egentlig at være rimelig god til at finde tøj, men mest om efteråret og til vinteren, jeg er generalt ikke så god til at finde forårs- og sommertøj.

  Ang. skoene, så gør øvelse mester og man får en flot gang og holdning. 😉


  Helle K.
  Det er en super god mascara, jeg kunne nu godt ønske mig en lidt pænere udvendigt design, men på den anden side, så er den jo men at genkende. 😆

  Skoene… som jeg skrev til Deborah, så gør øvelse mester 😀

  Reply
 • Lone
  9. marts 2008 at 16:48

  De er flotte dine nye sko. Billi Bi sko er mit favorit mærke. Jeg købte et par i september. Jeg var lige ved at fortryde, da jeg kom hjem, fordi det jo bare var et helt par almindelige sorte sko. Prisen var i den højere ende af skalaen. Men de er altså pengene værd 🙂

  Reply
 • Catarina
  9. marts 2008 at 18:26

  Lone
  Ja de er også mine favoritter, sammen med de her sko.

  Reply
 • Lone
  12. marts 2008 at 23:20

  Tak for linket til Isabell Kristensen. De sko vil jeg kigge efter næste gang, jeg skal have suppleret.

  I dag har jeg købt Maybelines Great Lash Mascara. Den glæder jeg mig til at prøve i morgen.

  Hér er gode idéer at hente :o)

  Reply
 • Catarina
  13. marts 2008 at 06:04

  Lone
  Det er nogle rigtig lækre sko hun laver. Jeg har set nogle sandaler, som jeg nok bliver nød til at have i år. 😉

  Jeg er spænt på at hører hvad d synes om den mascara. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar