Stille nu

15. marts 2008

Den eneste lyd jeg kan hører lige nu, er fuglene der synger udenfor og så mine fingre der lystigt løber over tastaturet. Jeg er lige kommet ud af badet og sidder nu i morgenkåbe og turban om håret, om lidt vil jeg smutte ud på badeværelset igen, denne gang for at tænde hårtørreren, men jeg venter lige lidt endnu og nyder stilheden.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Helle K. 15. marts 2008 at 08:47

    Held og lykke med at finde nyt tøj – smukke 🙂

  • Reply Catarina 15. marts 2008 at 18:40

    Helle K.
    Taaak sødte, de var en dejlig dag, men ingen tøj 😉

  • Skriv gerne en kommentar