Menu
Kvindeliv

Stille nu

Den eneste lyd jeg kan hører lige nu, er fuglene der synger udenfor og så mine fingre der lystigt løber over tastaturet. Jeg er lige kommet ud af badet og sidder nu i morgenkåbe og turban om håret, om lidt vil jeg smutte ud på badeværelset igen, denne gang for at tænde hårtørreren, men jeg venter lige lidt endnu og nyder stilheden.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

2 Kommentar

 • Helle K.
  15. marts 2008 at 08:47

  Held og lykke med at finde nyt tøj – smukke 🙂

  SVAR
 • Catarina
  15. marts 2008 at 18:40

  Helle K.
  Taaak sødte, de var en dejlig dag, men ingen tøj 😉

  SVAR

Skriv en kommentar