Stille nu

15. marts 2008

Den eneste lyd jeg kan hører lige nu, er fuglene der synger udenfor og så mine fingre der lystigt løber over tastaturet. Jeg er lige kommet ud af badet og sidder nu i morgenkåbe og turban om håret, om lidt vil jeg smutte ud på badeværelset igen, denne gang for at tænde hårtørreren, men jeg venter lige lidt endnu og nyder stilheden.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Helle K. 15. marts 2008 at 08:47

    Held og lykke med at finde nyt tøj – smukke 🙂

  • Reply Catarina 15. marts 2008 at 18:40

    Helle K.
    Taaak sødte, de var en dejlig dag, men ingen tøj 😉

  • Skriv en kommentar