Stille nu

15. marts 2008

Den eneste lyd jeg kan hører lige nu, er fuglene der synger udenfor og så mine fingre der lystigt løber over tastaturet. Jeg er lige kommet ud af badet og sidder nu i morgenkåbe og turban om håret, om lidt vil jeg smutte ud på badeværelset igen, denne gang for at tænde hårtørreren, men jeg venter lige lidt endnu og nyder stilheden.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Helle K. 15. marts 2008 at 08:47

    Held og lykke med at finde nyt tøj – smukke 🙂

  • Reply Catarina 15. marts 2008 at 18:40

    Helle K.
    Taaak sødte, de var en dejlig dag, men ingen tøj 😉

  • Skriv gerne en kommentar