Menu
Livet / Skallebølle 2004-2021

Vejret holdt

..til jeg fik fri. Der blæser godt nok en kold vestenvind, men det er det skønneste solskinsvejr.

Ude i have popper der mere og mere frem og hvis man ligger sig ned på græsset, er det lige før man kan hører det gro. Det vare ikke længe før end det skal slås, jeg glæder mig, der er ikke noget som duften af nyslået græs.

graes_gro.jpg

Når jeg ligger der i græsset på en lunt tæppe og kikker op på himmelen, som har den skønneste blå farve, kan jeg se, at måne også er stået op, den er lidt mere end halvfuld (tror jeg), eller også er den aftagende jeg har fået oplyst af Merete at den er tiltagende, tak for oplysningen. 😉

maanen.jpg

Min Operation Påskeglad pakke er også afsendt i dag. Nu er jeg så lidt spændt på om der er en i Ringkøbing der bliver glad eller skuffet. Jeg har ikke skrevet under på pakken og der er heller ingen afsender på, for jeg synes det er sjovt hvis modtager gætter lidt først.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

16 kommentar

 • Stine
  17. marts 2008 at 17:11

  Sikke flotte farver – grønt græs og blå himmel. Jeg ville gerne ligge i din have på et varmt tæppe 🙂

  Reply
 • Catarina
  17. marts 2008 at 17:32

  Stine
  Du kommer bare. 😉

  Reply
 • Perle
  17. marts 2008 at 17:33

  Har selv lige været ude og gå 7 km med yngste, sikke et smukt vejr omend noget koldt. Der er små lilla blomster i bunden af skoven, friske grønne skud på grene og træer. Om bare 1 måned vil det lysegrønne skinne igennem. Dejligt.

  Ha’ en dejlig aften.

  Reply
 • Stine
  17. marts 2008 at 17:39

  Det er fristende, men jeg har først fri kl. 19 – og så skal vi hjem til min søster og svoger. De serverer bl.a. tiramisu, også meget fristende 😉

  Reply
 • Catarina
  17. marts 2008 at 17:45

  Perle
  7 km. Det må siges at være en pæn tur. 😉
  Det det bliver rigtig dejligt, når det hele er sprunget ud og alt det visne er væk. Du må også have en dejlig aften. 🙂


  Stine
  Jeg ville nok vælge din søster, for når klokker er 19 er det nok småt med sol her. 😆

  Du bliver nød til at spise en portion tiramisu for mig. 😉

  Reply
 • Helle K.
  17. marts 2008 at 17:46

  Det ser ud som en dejlig plet – dit tæppe i haven 🙂 Skønne billeder – månen er helt tydelig, jeg kan næsten føle, at jeg var der selv – jeg så, at vi havde en måne som din, men jeg havde ikke mod til at tage et billede af den 😉 Det er en dejlig tid vi går i møde. JUBI 🙂

  Reply
 • Catarina
  17. marts 2008 at 17:53

  Helle K.
  Åh ja det er det. Sådan 10-15 minutter på denne årstid, det er dejlig føde for sjælen. 🙂

  Det er en rigtig dejlig tid også rent fotomedsigt. 😉

  Tak for roserne, det er faktisk første gang jeg har kunne fange en tydelig måne, den plejer at blive sådan lidt udtværet i kanten, men heldet var med mig idag. 😀

  Reply
 • Joan
  17. marts 2008 at 17:58

  Årh jeg vil gerne ligge ved siden af dig 🙂

  Reply
 • Catarina
  17. marts 2008 at 18:00

  Joan
  Dig er der altid plads til. 😉

  Reply
 • Kari
  17. marts 2008 at 18:07

  Smuk grøn plæne du har :o)
  Min er hvid – af sne, men under den har vi en dejlig blød mosplæne.

  God aften på Fyn

  Reply
 • Catarina
  17. marts 2008 at 18:41

  Kari
  Det er nu en blanding af mos og græs. 🙂

  God aften til dig også.

  Reply
 • Stine
  17. marts 2008 at 18:56

  Jeg blev vidne til en meget flot solnedgang, og kig til den flotte måne da jeg strøg ud af biblioteket for at fotografere. Blogindlæg kommer senere 😉

  Nu er søster og kæreste her, så jeg vil gøre klar til luk så vi kan komme hjem til den dejlige mad. Jeg skal med glæde spise en ekstra portion for dig 😀

  Reply
 • Merete
  17. marts 2008 at 18:57

  Blot en lille oplysning: månen er TILtagende 🙂

  Reply
 • Soltoften
  17. marts 2008 at 21:50

  Det har i sandhed været en smuk dag på disse kanter. En dag, hvor man ville have ønsket, at man havde fri, så man kunne komme ud og nyde det gode vejr, sålænge det nu varer. Men uanset hvad, så viser det jo blot, at foråret er lige om hjørnet… kan næsten mærke det i kroppen – glæder mig vildt 🙂

  Jeg ville nu også gerne låne et lille hjørne af dit tæppe, ligge sammen med dig og kigge op mod den tiltagende (he he) måne 😀

  Fortsat rigtig god påske-uge ønskes fra Soltoften

  Reply
 • Bambi72
  17. marts 2008 at 21:59

  Åhhh ja at ligge i græsset og kigge op mod himlen… Er bare SÅ klar 😀

  Reply
 • Catarina
  18. marts 2008 at 06:45

  Stine
  Det ser bare lækkert ud, og den tiramisu lyder bare god. 😉


  Merete
  Tak for den oplysning, nu er det rettet. 😀


  Soltoften
  Ja jeg kan næsten heller ikke vente, men det ser ud til vi lige skal have en god gedin gang frost til weekenden med temperaturer helt ned til -10 grader, ikke noget der huer mig nu. 🙁
  Du er mere end velkomme på mit tæppe. 🙂


  Bambi72
  Forhåbentlig vare det ikke så længe før end jeg ikke behøver at pakke mig sådan ind når vi ligger på tæppet. 😉

  Reply

Skriv en kommentar