Menu
Livet

Hovedbrud

Jeg kan godt lide at blive udfordret, sådan hovedbrudsmæssigt. For eksempel er vores mandelgave til jul, altid sådan en puzzel ting, det er sådan en svaghed i familien.

Da Rubiks terning kom frem, tilbage i 70’erne, ønskede jeg mig vildt og inderligt sådan én og fik den. Der gik ikke lang tid inden jeg have løst den, men til trods for at jeg havde løst den, mistede jeg ikke interessen for den, så gik der bare sport i, at løsen den hurtigere hurtigere.

rubik.jpg

Jeg kan næsten lide alle former for “intelligenstests”, fordi de er underholdne og sjove, og så er det da en fed fornemmelse at kunne løse dem.

Den seneste jeg har løst, er en lille sjov en, jeg fik tilsendt af min mor. Hvis du har lyst til at prøve den, så har jeg lagt den her.

7 kommentar

 • Joan
  19. marts 2008 at 18:13

  heeh den var sjov 🙂 Jeg er også helt vild med den slags test.

  Reply
 • Helle K.
  19. marts 2008 at 19:12

  Jeg er simpelthen bare for dum til den slags tests 😀 Jeg prøver et par ting og så mister jeg fuldstændig interessen – jeg er heller ikke vild med at spille spil. 🙂

  Reply
 • Catarina
  19. marts 2008 at 19:17

  Joan
  Ja den er ret sjov. Dejligt vi er flere 😉


  Helle K.
  Du er ikke dum, jeg tror bar ikke du har tålmodighed nok og måske heller ikke stædig nok 😀

  Reply
 • Louise
  19. marts 2008 at 20:52

  Hehe – Dejlig med en lille logistik-test – især når det lykkes at få dem alle med over 🙂 Stædig er vist også mit mellemnavn 😐

  Reply
 • Catarina
  19. marts 2008 at 21:17

  Louise
  Ja og så lige op til påske 😉

  Jeg synes det er et ok mellemnavn. 😛

  Reply
 • Johanna
  20. marts 2008 at 12:47

  Rubiks var fantastiske. Har stadig min. Den er godt nok lidt slidt og klistermærkerne er ved at falde af, men den kan godt bruges alligevel 🙂

  Reply
 • Catarina
  20. marts 2008 at 15:14

  Johanna
  Min røg ud sidste år, simpelthen fordi den ikke kunne mere og det var rent gætteri, da der ikke var flere klistermærker tilbage.

  Jeg har dog bestilt en ny (den originale) , så den glæder jeg mig til kommer. 😉

  Reply

Skriv en kommentar