Menu
Livet

-5 grader

..er det lige nu udenfor. Det er også tydeligt at se på vores biler, at det har været frost i nat og stadig fryser, men det gør ikke spor, for jeg skal ikke ud og kører lige nu. Jeg er så heldig, at jeg endnu en dag får serveret en dejlig solopgang, det er lige før det bliver en vane. Til forskel fra de andre morgener, står jeg idag med en kop friskbrygget kaffe i den ene hånd, og kan nyde den lige så længe den vare, for jeg har ikke spor travlt. Godmorgen Danmark.

solopgang_skaertorsdag_2008.jpg

4 kommentar

 • Marianne
  20. marts 2008 at 09:18

  Skal du ud på en løbetur så skal det nok være i dag imorgen er der for meget sne 🙂

  Reply
 • Catarina
  20. marts 2008 at 09:31

  Marianne
  Som det ser ud til nu, har det ingen betydning om jeg løber idag eller i morgen. (det bliver nok idag, da der skal flyttes buske i morgen)

  Reply
 • Marianne
  20. marts 2008 at 09:32

  Vent du bare og se……

  Reply
 • Catarina
  20. marts 2008 at 09:34

  Marianne
  Ok 😉

  Reply

Skriv en kommentar