En god dag

23. marts 2008

.. er ved at være slut. Vi har spist os en pukkel til i flæskesteg med “hele svineriet” til. Søren har smidt sig sammen med Karsten Jensens ” Vi, de druknende” jeg tror jeg følger trop, men med et nyt magasin. ZOOM.

zoom.jpg

Sådan rigtigt nyt er det nok ikke, men jeg har ikke set det før, så for mig er det nyt. Om det er spændende, ved jeg først i morgen.

Kan I have en god aften og nat.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Helle K. 23. marts 2008 at 21:41

  Ligegyldig paratviden: Fotomodellen på forsiden er kæreste med min nevø 🙂 og sådan er der så meget…

 • Reply Catarina 24. marts 2008 at 06:41

  Hele K.
  Guuud hvor sjovt, her sider jeg med et blad hvor noget af din familie er på. Verdenen er sku lille. 😀

 • Reply Marianne 24. marts 2008 at 08:41

  Flæskesteg med hele svineriet kunne jeg spise hele året……

 • Reply Catarina 24. marts 2008 at 08:47

  Marianne
  Naa, det kan jeg godt nok ikke 😉

 • Reply Helle K. 24. marts 2008 at 13:55

  Vi får det hele året – det er nemlig ungernes livret – vi får det forøvrigt aldrig til jul 🙂

 • Reply Catarina 24. marts 2008 at 15:05

  Helle K.
  Vi får det heller aldrig til jul.

 • Skriv gerne en kommentar