Blogging with a Purpose

27. marts 2008

Jeg har fået denne blog award af Mariann. Jeg er meget glad og beæret over du tænkte på mig, da du skulle dele den ud Mariann. Om jeg så opfylder kriteriet for at få den, der er jeg lidt uenig. Jeg blogger ikke med noget formål, jeg blogger jo bare. 😆

Det er så meningen at jeg skal give awarden videre til 5 blogge som også blogger med et formål og som ikke tidligere har fået awarden. Dem som kender mig ved, at jeg ikke vil sende den videre. De blogs som står i min blogroll, er alle dem jeg følger og som jeg sætter pris på. Det er de blogs jeg bliver inspireret af og glædes over. Det er det der tæller for mig. Jeg håber ikke jeg har såret nogen, for det er ikke meningen!
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

5 kommentar

 • Reply Trine 27. marts 2008 at 06:49

  Jeg forstår dig godt. Modtog selv en i går, og blev glad for den, men valgte ikke at sende den videre. Da jeg ikke duer til at vælge nogen frem for andre.
  Ønsker dig en rigtig god torsdag 🙂

 • Reply Helle K. 27. marts 2008 at 06:52

  – og det vidste jeg godt 😉

 • Reply Catarina 27. marts 2008 at 07:52

  Trine
  Ja sådan er vi vist et par stykker der har det. 😉

  Du må også have en dejlig dag. 🙂


  Helle K.
  Ja, du kender mig vist ret godt efterhånden. 😉

  (PS. Det går vist også den anden vej)

 • Reply Perle 27. marts 2008 at 10:24

  Har det på samme måde som du. Har heller ikke sendt den videre, men skrevet noget der minder om det du nævner 🙂

 • Reply Catarina 27. marts 2008 at 12:25

  Perle
  Jeg har modtaget flere og har aldrig sendt den vidre. Der var en gang jeg fik den af en medblogger og personen blev så sur over at jeg ikke gav den videre, at jeg blev hængt ud på en medbloggers blog og det blev jeg ærligtalt ret ked af og også sur.

 • Skriv en kommentar