Sikke et kor

2. april 2008

..der er udenfor og de synger helt fantastisk denne morgen. I dag er det sidste arbejdsdag i denne uge jeg skal først af sted igen på tirsdag. Jeg er så meget med ude på arbejdet, at jeg ender med at have ”rent” bord inden jeg går hjem i dag.

fresier.jpg
~Denne buket fresier kom Søren hjem med den anden dag. Den er til at blive rigtig glad i låget over.

Jeg er såmænd også ved, at have styr på både fødselsdag og konfirmation, så det er jo en ren fryd, at være mig lige for tiden. 😆
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Bambi72 2. april 2008 at 07:43

  Ja det er helt vildt så meget gang der er i fuglene her til morgen 😀
  En skøn måde at vågne på

 • Reply Helle K. 2. april 2008 at 08:24

  Sikke en smuk buket – jeg kan høre fuglene synge lige nu -dejligt. 🙂

 • Reply Marianne 2. april 2008 at 11:30

  De blomster – jeg kan dufte dem 🙂

 • Reply Catarina 2. april 2008 at 16:51

  Bambi72
  Jeg nyder når jeg kan vågne til fuglesang. 😉


  Helle K.
  Der er rigtig gang i dem de her dage. 😛


  Marianne
  De dufter himmelsk og fylder hele stuen. 🙂

 • Skriv en kommentar