Menu
Familieliv

Et overflødigshorn bliver til

Marianne, en af mine kollegaer, kom ud her til aften for at samle det overflødigshorn jeg havde bestilt hos hende. Hun bagte den der hjemme i sidste uge og så har den ligget i fryseren til nu, hvor den skulle samles , for atter at komme på køl.

1.jpg
~Pynten laves

2.jpg
~Ca. halvvejs

3.jpg
~Så er den lige ved at være der

4.jpg
~Helt færdig

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

19 kommentar

  • Anita
    4. april 2008 at 23:13

    Muuums, den ser lækker ud!

    Jeg kan huske, at jeg stod, for nogle år tilbage, og lavede chokolade krummelurer på samme måde, som på billedet dér. Det var et spørgsmål om at lave nok, for der var altid nogle, som gik i stykker undervejs – eller blev spist 😉

    Reply
  • Catarina
    4. april 2008 at 23:18

    Anita
    Jeg fik skam lov tilat smage og det er mums. 😉

    Her var der også nogle stykker af de chokolade krummelure om knækkede. 😉

    Reply
  • Tina - omme i London
    5. april 2008 at 01:04

    WOW – kransekage er altsaa den ultimative kage – og hvor blev den bare flot!

    Reply
  • Catarina
    5. april 2008 at 07:18

    Tina – omme i London
    Ja og når det så er hjemmelavet smager det næsten dobbelt så godt. Jeg glæder mig til at sætte tænderne i det i morgen.

    Reply
  • Louise
    5. april 2008 at 07:43

    Jeg plejer normallt ikke at spise kager, men dét dér ser rigtig godt ud. Det er egentlig også en smart skabelon til chokoladen…. Den kunne måske bruges til jul 🙂

    Reply
  • Catarina
    5. april 2008 at 07:52

    Louise
    Den kan sagtens bruges til jul og de slap fint fra plastikken efter den havde været i fryseren. 😛

    Reply
  • Hanne
    5. april 2008 at 08:55

    WAAAAAUW! Ej hvor er du dygtig! Den slags har jeg desværre ikke tålmodighed til at give mig ud i. Men det ser tæskegodt ud! 🙂

    Reply
  • Catarina
    5. april 2008 at 09:01

    Hanne
    Jeg har heller ikke tålmodighed til den slags, derfor var det også min kollega om lavede den, jeg gik kun til hånde. 😉

    Reply
  • Marianne
    5. april 2008 at 09:30

    Hold op hvor er det smukt og hvem der bare lige kunne nippe et stykke………mums 🙂

    Reply
  • Catarina
    5. april 2008 at 09:42

    Marianne
    Jeg har også svært ved ikke lige at snuppe et stykke… toppen måske… det er der ingen der ser. 😀

    Reply
  • Helle K.
    5. april 2008 at 10:09

    Lækker – lækker – lækker 🙂 Måske skulle jeg lave nogle kransekagestykker??? Tænke – nu må vi se.
    Rigtig dejlig dag imorgen! 🙂

    Reply
  • Catarina
    5. april 2008 at 10:12

    Helle K.
    Det ville jeg…. hvis det ikke lige var fordi jeg altså har en kæmpe kage i kælderen. 😀

    Reply
  • Stine
    5. april 2008 at 13:09

    Hvor ser det godt ud 🙂

    Reply
  • Gitte
    5. april 2008 at 17:58

    Hvor er det bare flot, må være svært ikke at nuppe et stykke.

    Reply
  • Catarina
    5. april 2008 at 18:43

    Gitte
    Jeg ligger også konstant bånd på mig selv. 😆

    Reply
  • Bambi72
    6. april 2008 at 11:33

    WOW hvor smukt

    Reply
  • Catarina
    7. april 2008 at 07:18

    Bambi72
    Taak og det smagte også fantastisk. 😉

    Reply
  • connie jensen
    14. januar 2009 at 19:47

    Jeg ville gerne have en opskrift eller hvordan bliver den bagt skævt i ringe og hvordan skal den forlænges pr.omgang
    Den er flot
    connie Samsø

    Reply
  • Catarina
    14. januar 2009 at 19:54

    Min kollega har øvet sig mange gange, derfor er hun så god. så ævelse gør mester, ellers må man købe en hos bageren. 😉

    Man kan købe Færdig Kransekagemasse fra Odense Marcipan, den er brugt her. Rigtig god fornøjelse. 🙂

    Reply

Skriv en kommentar