Umm her dufter. Jeg elsker at tage et brød fra køleskabet, pensle det let med solsikkeolie og så smide det i ovnen, for efter 25-30 minutter inde i varmen, har vi det dejligste brød til morgenmaden. Dejligt!
Jeg tror jeg skal ud og prøve smage. 😛
Umm her dufter. Jeg elsker at tage et brød fra køleskabet, pensle det let med solsikkeolie og så smide det i ovnen, for efter 25-30 minutter inde i varmen, har vi det dejligste brød til morgenmaden. Dejligt!
Jeg tror jeg skal ud og prøve smage. 😛
6 kommentar
Kari
13. april 2008 at 07:25Nybagt morgenbrød er sagen 🙂
Idag skal vi prøve bagerbrød, det er vist 100 år siden, det er sket sidst. Vores søndagshjælpere har morgenmad med og så giver vi aftensmad.
Vejret er skønt idag, så du må have en rigtig god søndag, måske på solvognen.
Catarina
13. april 2008 at 07:28Kari
Det er en rigtig god handel I der hasr fået lavet jer.
Ja det er fantastisk dejligt vejr så måske solvognen skal bruges lidt i dag, hvis den er tør. 😆
Bambi72
13. april 2008 at 09:29Sikke da en pragtfuld måde at starte dagen 😀
Catarina
13. april 2008 at 13:52Bambi72
Det gør vi næsten hver weekend. Det er så nemt og dufter og smager pragtfuldt. 😉
Perle
13. april 2008 at 17:48Vi fik brød fra bagemaskinen, også dejligt med en form for hjemmebagt brød når man er på camping 😉
Jeg prøvede opskriften du har lagt ind, men det gik ikke helt så godt. Måske for lidt mel (hvor klistret skal den være?) og så synes jeg, at jeg kunne smage olien. Du bruger 1dl olie?
Måske skulle jeg forsøge mig igen en dag 🙂
Rigtig god søndag.
Catarina
13. april 2008 at 18:05Perle
Det er da super med en bagemaskine, så man kan få frisk brød på camping. 😀
Den skal være så klistret at den hænger lidt fast til fingrene men der skal heller ikke være for lidt mel. 😉
Jeg bruger 1 dl. raps eller solsikkeolie, og vi kan ikke smage olien. Når jeg skal pensle det tager jeg noget olie på fingrene og bruger dem til at pensle med.