Menu
Familieliv

Fodbold og støvler

Sønnike og fodboldholdet, skulle igen i dag spille kamp. Jeg var en af de heldige forældre, som fik lov til, at komme med ud som publikum. Jeg skulle have lagt bil til, men da der var rigeligt med forældre som ville kører, blev jeg således degraderet til passager, det gjorde nu heller ikke noget, det er dejligt en gang imellem.

Det er dejligt at se at de unge mennesker også synes det er sjovt at spille fodbold og dermed får frisk luft og masser af motion, selvom det har regnet tykt hele dagen og banen er smattet og kold.

fodbold.jpg

Jeg havde for lidt tid siden købt et par Blundsone støvler, som jeg vil bruge i haven som gummistøvler, da de er dejlig at have på. De blev indviet i dag og jeg er slet ikke skuffet. De holder vand, hele vejen rundt.

blundstone.jpg

Selve fodbold kampen var en lidt rodet affære og Sønnikes hold tabte 11-3, ikke noget de var helt tilfredse med. Men pyt, der kommer andre kampe.

4 kommentar

 • Stine
  17. april 2008 at 21:30

  Sikke nogle elegante gummistøvler. Jeg mangler selv og ønsker mig nogle med Marimekkoblomster. Husker jeg galt når jeg mener din søn for nylig vandt stort i en kamp? Det er da sødt af dem at variere lidt 😉

  Reply
 • Catarina
  18. april 2008 at 07:20

  Stine
  Nååå elegante er de nu ikke, men det er enormt behagelige at have på og så er de helt vandtætte.

  Jeg har også gået og kikket på andre med deri kan mine fødder ikke ånde og så gider jeg ikke have dem. 😉

  Reply
 • Marianne
  18. april 2008 at 07:33

  Jeg elskede da datteren spillede basketball, at tage med ud og se kampene. At se ungerne gå op i det – både når de vandt og tabte. Jeg kan godt forstå at du tog med……

  Reply
 • Catarina
  18. april 2008 at 08:34

  Marianne
  Ja og vi voksne hygger os også, det er som regel de samme som er med. 😀

  Reply

Skriv en kommentar