Menu
Dagligdagen

Stemmeføring

Efter en aften og nat i selskab med en bunke synderjyder/alsinger, lidt midtjyder, et pat nordjyder og en flok fynboer som alle virkelig forstår at more sig, er min stemme ikke helt tilstede. Faktisk lød jeg mere som en teenagedreng ved midnatstid. Med lidt hjælp fra den varme kaffe, er min stemme atter ved at vende tilbage.

Jeg fik faktisk prøvet en ny drink; Caipirinha. Uha den er god. Her er lige en hurtig opskrift. Kom tykke skiver af lime i et glas sammen med noget rørsukker, og knus det med skaftet på en grydeske eller noget tilsvarende. Derefter kommes knust is i og fyld op med rom.

5 kommentar

 • Pia
  19. april 2008 at 10:26

  Lyder farligt:)

  Reply
 • Gitte
  19. april 2008 at 10:31

  Lyder som om det var en rigtig sjov fest. Dejligt!

  Reply
 • anette
  19. april 2008 at 10:36

  Caipirinha smager bare rigtigt godt og det er alt for lang tid siden jeg sidst har smagt det 🙂

  Reply
 • Bambi72
  19. april 2008 at 10:44

  Det lyder som en meget farlig drik den der *GGG*
  Godt at du hyggede dig

  Reply
 • Catarina
  19. april 2008 at 11:51

  Pia
  Jeg er ved at have min velkendte røst tilbage. 😉


  Gitte
  Det var rigtig rigtig sjovt og jeg fik danset så meget at jeg var nød til at smutte ud på toiletterne for at slappe lidt af. 😆


  Anette
  Den er nemlig lækker. 😉


  Bambi72
  Drinken er ike farlig men alle de synderjyske sange (læs:som jeg ikke fatter en brik af) er. 😀

  Reply

Skriv en kommentar