Stemmeføring

19. april 2008

Efter en aften og nat i selskab med en bunke synderjyder/alsinger, lidt midtjyder, et pat nordjyder og en flok fynboer som alle virkelig forstår at more sig, er min stemme ikke helt tilstede. Faktisk lød jeg mere som en teenagedreng ved midnatstid. Med lidt hjælp fra den varme kaffe, er min stemme atter ved at vende tilbage.

Jeg fik faktisk prøvet en ny drink; Caipirinha. Uha den er god. Her er lige en hurtig opskrift. Kom tykke skiver af lime i et glas sammen med noget rørsukker, og knus det med skaftet på en grydeske eller noget tilsvarende. Derefter kommes knust is i og fyld op med rom.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

5 kommentar

 • Reply Pia 19. april 2008 at 10:26

  Lyder farligt:)

 • Reply Gitte 19. april 2008 at 10:31

  Lyder som om det var en rigtig sjov fest. Dejligt!

 • Reply anette 19. april 2008 at 10:36

  Caipirinha smager bare rigtigt godt og det er alt for lang tid siden jeg sidst har smagt det 🙂

 • Reply Bambi72 19. april 2008 at 10:44

  Det lyder som en meget farlig drik den der *GGG*
  Godt at du hyggede dig

 • Reply Catarina 19. april 2008 at 11:51

  Pia
  Jeg er ved at have min velkendte røst tilbage. 😉


  Gitte
  Det var rigtig rigtig sjovt og jeg fik danset så meget at jeg var nød til at smutte ud på toiletterne for at slappe lidt af. 😆


  Anette
  Den er nemlig lækker. 😉


  Bambi72
  Drinken er ike farlig men alle de synderjyske sange (læs:som jeg ikke fatter en brik af) er. 😀

 • Skriv en kommentar