Menu
På tur

Så stolt

Jeg havde et arbejdesærinde på firmaets gamle adresse og var derfor nød til at kører en helt anden vej end den jeg plejer. Det er den vej jeg kørte før i tiden inden firmaet flyttede til Langeskov. Jeg kom forbi den store gule gård og lige der på marken stod han. Fasankokken. Jeg kastede bilen ind i rabatten og greb ud efter min taske og snuppede mit FujiFilm kamera, som jeg til alt held smidt i taske i går aftes. Så stolt så han ud, som han stor der i morgendisen.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • Bambi72
  21. april 2008 at 13:32

  Det er virkelig et flot syn 😀

  Reply
 • Helle K.
  21. april 2008 at 17:10

  Catarina: Flot syn! Hvor var det godt, at du var “bevæbnet” 😉

  Reply
 • Catarina
  21. april 2008 at 19:27

  Bambi72
  Ja han er flot. 😉


  Helle K.
  Jeg tør ikke gå nogle steder hen uden. 😆

  Reply
 • Marianne
  22. april 2008 at 06:24

  Utrolig flot fanget – tænk at du nåede det og kunne liste dig ind på ham 🙂

  Reply
 • Louise
  22. april 2008 at 06:34

  Ja flot ser han ud – jeg mødte en på vej til arbejde i mandags, i går, og ærgede mig gult og grønt over at mit kamera ikke lå hvor det skulle… Han kom vadende lige ud foran bilen, som om han ejede hele vejen (Hvilke han sandsynligvis også gjorde)… I søndags så vi en lille hjorteflok på 3 næsten ude ved et kæmpe lyskryds, igen lå kameraet det forkerte sted…. altså må se at få gjort noget 🙂

  Reply
 • Catarina
  22. april 2008 at 06:39

  Marianne
  Takker, men nu havde jeg det store med så er det altså meget lettere. 😉


  Louise
  Jeg har altid det lille med i tasken, men i går havde jeg også det store med. 🙂

  Du må til at tage det med, tænk på alle de billeder du vil få taget. 🙂

  Reply
 • Louise
  22. april 2008 at 21:48

  Jeg må se at få det lært Catarina 🙂

  Reply
 • Catarina
  23. april 2008 at 06:04

  Louise
  😉

  Reply

Skriv en kommentar