Endnu en fantastisk dag

23. april 2008

..er det ud til at vi får. Solen er snart helt oppe og inden længe ligger hele haven badet i sol. Jeg skal snart til at gøre mig færdig, jeg mangler endnu føntørring af håret og makeuppen, inden jeg kan tage på arbejde.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Marianne 23. april 2008 at 09:59

    Sikke du liver op og nyder at solen er kommet – lige præcis som alle os andre 🙂

  • Reply Catarina 23. april 2008 at 17:16

    Marianne
    Man kan da ikke andet. 😎

  • Leave a Reply