Endnu en fantastisk dag

23. april 2008

..er det ud til at vi får. Solen er snart helt oppe og inden længe ligger hele haven badet i sol. Jeg skal snart til at gøre mig færdig, jeg mangler endnu føntørring af håret og makeuppen, inden jeg kan tage på arbejde.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Marianne 23. april 2008 at 09:59

    Sikke du liver op og nyder at solen er kommet – lige præcis som alle os andre 🙂

  • Reply Catarina 23. april 2008 at 17:16

    Marianne
    Man kan da ikke andet. 😎

  • Skriv gerne en kommentar