Menu
Familieliv / Livet

Sommersko og jubilæum

Nu må det vist være på tide at jeg får skiftet fra vinter- til sommerdæk. Jeg har bestilt tid hos Bilhuset Ronald Carlsen, da det er der bilen er købt og der de opbevare de hjul jeg ikke bruger. Jeg skal være der kl. 07:45 men det er ret nemt for mig at kommer derind, jeg skal lige af mototvejen og så et par gange til højre, så er jeg der. De byder på kaffe, ikke en vanvittig god kaffe, men tros alt kaffe, alt imens de bytter hjulene og det tager ikke lang tid, så er jeg atter på motorvejen, på vej til Langeskov, hvor jeg arbejder

I dag er der jubilæum ude jobbet. Det er min fødselsdagssøster Marianne, der har 10 25 års jubilæum. Grunde til jeg kalder hende min fødselsdagssøster er, at vi er født samme dag og samme år og vi har også samme interesse, nemlig løb. Pudsigt.

8 kommentar

 • Bambi72
  25. april 2008 at 07:46

  Ja vi skifter jo alle fodtøjet ud med sommersko 😀
  Det er da pussigt med din føselsdagssøster 😀

  Reply
 • Helle K.
  25. april 2008 at 08:19

  Det er da sjovt sådan at have en næsten ens kollega 🙂 Jeg ønsker et godt jubilæum. 🙂

  Reply
 • Stine
  25. april 2008 at 10:27

  Så sparer du også benzin ved de højresving 😉 Vi skal vist også snart have skiftet til sommerdæk. Jeg ved ikke om SMC biler opbevarer dæk – kunne være lækkert ikke at skulle bøvle rundt med dem i det mikroskopiske kælderrum.

  Reply
 • Stine
  25. april 2008 at 10:27

  P.S. Jeg læste sammen med en som havde fødselsdag samme dag (og år) som mig. Det mest sære var at vore fædre også havde fødselsdag samme dag – virkelig sært… (Det var ikke den samme 😉 )

  Reply
 • Soltoften
  25. april 2008 at 16:14

  Troede, det var dig, der skulle ud og have nye sommersko, for så vil jeg nemlig gerne med. Har stadig store problemer med at ligge mine støvler på hylden… men må nok bide i det sure æble og få kigget på noget “lettere” inden længe… 😀

  Reply
 • Catarina
  25. april 2008 at 16:33

  Bambi72
  Jeg trænger også selv til lidt nye. 🙂


  Helle K.
  Det var et hyggeligt arrangement. 😉


  Stine
  Nu er temperaturerne så højt oppe at det var tiltrængt. Jeg tror alle opbevare dæk, jeg gider heller ikke bakse rundt med dæk og fælge så dette er det letteste. 😀

  Det var da lidt spooky, det med din studiekammerat. 😉


  Soltoften
  Ja jeg trænger nu også selv, har dog skiftet til sko for noget tid siden, men 3 par sorte bliver man nu også træt af i længden. 😀

  Reply
 • Marianne
  26. april 2008 at 06:55

  Jeg kom lige i tanke om at vores bil skal ind til det helt store tjek inden sommerens tur syd på og vi skal vist også have nye dæk denne gang…….

  Reply
 • Catarina
  26. april 2008 at 06:59

  Marianne
  Det bliver en lidt dyr omgang, men så er den jo også tip top og det er jo rart. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar