Hygge løb

1. maj 2008

Jeg løb mine 10 km meget stille og roligt i dag, jeg ville ikke forcere noget, jeg skulle jo gerne være fit til på lørdag. Det er altid rigtigt hyggeligt at være til Eventyrløb. Mange firmaer stiller telte op sørger for forplejning til medarbejderne og deres familier. Det havde vores firma også gjort. Der var bestilt en pølsemand til at grille til os, der var fadølsanlæg, sodavand og vand.

Selve løbet var en hyggelig tur rund ved ådalen omkring Staviså, men på grund af den megen regn i går, var det rigtigt mudderet, ikke noget jeg er så glad for at løbe i med mine mobile led. Jeg løb og passede meget på ikke at vrikke om, for en skade nu ville jeg blive meget ked af.

Nu vil jeg nyde min frisk bryggede kaffe og så ellers gå i gang med at vaske sko.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

5 kommentar

 • Reply Stine 1. maj 2008 at 15:31

  De ser også ud til at trænge 😉

 • Reply Catarina 1. maj 2008 at 16:50

  Stine
  Nu er mudderet fjernet og de står til tørre, måske de er klar til lørdag, ellers bliver det de andre. 😉

 • Reply Helle K. 1. maj 2008 at 21:58

  Du skal løbe 21 km. på lørdag? Jeg synes nu, at 10 km. er over-sejt 🙂

 • Reply Catarina 2. maj 2008 at 07:59

  Helle K.
  Jeg er også lidt spænt ang. lørdag, håber je kan klare det. 😉

 • Reply Marianne 2. maj 2008 at 09:30

  Det ser ud som en rigtig god løbetur og det er dejligt når det sker i selskab med andre 🙂

 • Skriv en kommentar