Klargøring

4. maj 2008

Nu er begge mine kameraer fuldt opladet ekstra batterier er puttet i tasken og det samme er ekstra memory card. Jeg skal nemlig ud og fotografere til en konfirmation i dag. Det bliver ret spændende og jeg er da lidt nervøs for, om der i det hele tage er nogle af billederne der bliver gode. Jeg skal kun fotografere ved kirken og ikke til festen, så det er ikke en flere timers forestilling, for det orker jeg ikke at bruge en søndag på.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Helle K. 6. maj 2008 at 13:36

    Jeg håber, at det blev ok billeder 🙂

  • Reply Catarina 7. maj 2008 at 06:43

    Helle K.
    Jow det blev ret gode – modtager er tilfreds og det var fotografen også. 😉

  • Skriv en kommentar