Menu
Foto

Klargøring

Nu er begge mine kameraer fuldt opladet ekstra batterier er puttet i tasken og det samme er ekstra memory card. Jeg skal nemlig ud og fotografere til en konfirmation i dag. Det bliver ret spændende og jeg er da lidt nervøs for, om der i det hele tage er nogle af billederne der bliver gode. Jeg skal kun fotografere ved kirken og ikke til festen, så det er ikke en flere timers forestilling, for det orker jeg ikke at bruge en søndag på.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

2 Kommentar

 • Helle K.
  6. maj 2008 at 13:36

  Jeg håber, at det blev ok billeder 🙂

  SVAR
 • Catarina
  7. maj 2008 at 06:43

  Helle K.
  Jow det blev ret gode – modtager er tilfreds og det var fotografen også. 😉

  SVAR

Skriv en kommentar