Klargøring

4. maj 2008

Nu er begge mine kameraer fuldt opladet ekstra batterier er puttet i tasken og det samme er ekstra memory card. Jeg skal nemlig ud og fotografere til en konfirmation i dag. Det bliver ret spændende og jeg er da lidt nervøs for, om der i det hele tage er nogle af billederne der bliver gode. Jeg skal kun fotografere ved kirken og ikke til festen, så det er ikke en flere timers forestilling, for det orker jeg ikke at bruge en søndag på.
- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Helle K. 6. maj 2008 at 13:36

    Jeg håber, at det blev ok billeder 🙂

  • Reply Catarina 7. maj 2008 at 06:43

    Helle K.
    Jow det blev ret gode – modtager er tilfreds og det var fotografen også. 😉

  • Skriv gerne en kommentar