Kort men alligevel lang dag

5. maj 2008

Det er ikke den længste arbejdsdag jeg har i dag. Her når klokken slår tolv, så er jeg den der vender Peugeoten mod vest. Hjemme snupper jeg lige en bid brød, mens jeg venter på sønnike som vil returnere fra skole også et par timer tidligere end normalt.

Sønnike og jeg skal på tur. Vi skal til møde og rundvisning med lederen og sekretæren af Nordborg Slot Efterskole her i eftermiddag. Vi glæder os bege meget til at se skolen indefra, vi har jo kun set den udefra.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Bambi72 5. maj 2008 at 19:46

    Ihhh det er vildt spændende 😀

  • Reply Catarina 5. maj 2008 at 20:26

    Bambi72
    Det var en god tur. 🙂

  • Skriv gerne en kommentar