Kort men alligevel lang dag

5. maj 2008

Det er ikke den længste arbejdsdag jeg har i dag. Her når klokken slår tolv, så er jeg den der vender Peugeoten mod vest. Hjemme snupper jeg lige en bid brød, mens jeg venter på sønnike som vil returnere fra skole også et par timer tidligere end normalt.

Sønnike og jeg skal på tur. Vi skal til møde og rundvisning med lederen og sekretæren af Nordborg Slot Efterskole her i eftermiddag. Vi glæder os bege meget til at se skolen indefra, vi har jo kun set den udefra.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Bambi72 5. maj 2008 at 19:46

    Ihhh det er vildt spændende 😀

  • Reply Catarina 5. maj 2008 at 20:26

    Bambi72
    Det var en god tur. 🙂

  • Skriv en kommentar