Aktivitetsniveauet her

10. maj 2008

.. er ikke særligt højt. Der er blevet skrabet kartofler, det var Søren der stod for det, jeg har klargjort aubergine og squash som senere havner på grillen sammen med nogle helt fabelagtige pøler fra vores slagter og et par kyllingefileter.

Jeg går til og fra min solvogn, lige nu er den placeret i træernes skygge så kan jeg nemlig holde hud og læse lidt samtidig, det kan jeg ikke i fuld sol, så er siderne i bogen for hvide og skinner frygteligt i øjnene.

Jeg får også øvet med det nye kamera, og har efterhånden styr på hvor knapperne er, så jeg ikke behøver at skulle kikke på kameraet, hver gang jeg vil ændre indstilling.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar