Aktivitetsniveauet her

10. maj 2008

.. er ikke særligt højt. Der er blevet skrabet kartofler, det var Søren der stod for det, jeg har klargjort aubergine og squash som senere havner på grillen sammen med nogle helt fabelagtige pøler fra vores slagter og et par kyllingefileter.

Jeg går til og fra min solvogn, lige nu er den placeret i træernes skygge så kan jeg nemlig holde hud og læse lidt samtidig, det kan jeg ikke i fuld sol, så er siderne i bogen for hvide og skinner frygteligt i øjnene.

Jeg får også øvet med det nye kamera, og har efterhånden styr på hvor knapperne er, så jeg ikke behøver at skulle kikke på kameraet, hver gang jeg vil ændre indstilling.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar