Slowmotion

10. maj 2008

Jeg trængte til lid mad, ikke det store men bare lige lidt som kunne lukke huldet i maven. Et rundtnum rugbrød skinke og italiensksalat var lige hvad jeg kunne bruge. Jeg er ikke den store ”grovæder” når det er varmt, det tror jeg egentlig gælder for os alle.

frokost

Der er ved at komme et par små vattotter på himmelen men det er ikke nogen der genere, livet leves udenfor, ligesom når vi er på camping. Lige nu kunne jeg godt forestille mig at det var siesta for her er så roligt at man kunne hrer en knappenål falde.

skyer

Der er blevet handlet, så vi faktisk ikke behøver, at skulle uden for matriklen mere i denne pinse. Det har sænket sig en dejlig afslappet stemning over alt her. Det er lidt som om at der er en der har trykket på slowmotion knappen
- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Bambi72 10. maj 2008 at 14:38

    Ikke en sky i sigte her… Men ja et solidt tryk på slowmotion 😀

  • Reply Catarina 10. maj 2008 at 16:33

    Bambi
    Dejligt, med helt skyfrit, her er det stadif de hyggelige vattotter jeg kan se. 😉

  • Skriv gerne en kommentar