Menu
Familieliv

Pinse søndag

Søren er nød til, at arbejde lidt denne pinse, fordi de har nogle firmaer der er gået i drift. Men så længe han kan klare det hjemmefra er det ikke så slemt. Jeg går så og nusser om ham og sørger for han ikke mangler noget.

Sønnike har været så ”fræk”, at snuppe min solvogn, hvor han nu slænger sammen med sin pc. Indimellem kommer der et par grin derudefra, jeg tror han ser YouTupe.

Jeg vil snart begynde at se på lidt aftensmad, det er ikke de store kolonariske retter der kommer på bordet denne pinse søndag. Et par gode bøffer rammer givetvis grillen sammen med nogle skiver aubergine, dertil salat af grønne asparges og så lidt godt brød til, så er det som helt fint med mig, jeg forlanger ikke det store, bare selskabet er i orden så er jeg glad, og det er det, for det bliver med dem jeg holder aller mest af.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Anne, Mandagspigen
  11. maj 2008 at 17:41

  lidt surferi og du er fundet 🙂 sjovt at man surfer rundt hos mange fælles bloggere.

  Reply
 • Catarina
  11. maj 2008 at 17:49

  Anne, Mandagspigen
  Velkommen til siden her. 😉

  Ja det var også ad den vej jeg fandt dig. 😀

  Reply
 • Marianne
  12. maj 2008 at 09:23

  Jeg forstår godt sønnen – sikke en plads. Jo jeg kender til det med en husbond der må arbejde. Min tog hjem to dage før vores ferie var slut….

  Reply
 • Catarina
  12. maj 2008 at 09:53

  Marianne
  Tænk at skule afbryde sin udenlands ferie, det er skisme lige før det er i overkanten.

  Manden her arbejder også i dag, men kun til engang over middag, så er der igen dømt pinseferie. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar