Tidlig oppe

11. maj 2008

Jeg ville have foreviget et par dådyr, men jeg kom ikke tidligt nok op. På denne årstid er det nødvendigt at komme ud omkring kl. 5, jeg var først ude lidt over 6 og så er de forsvundet ind i skoven.

Vi bor nærmest klods op af to skove. Den ene er Kelstrupskov den anden er den ret så store Langesø skov, hvor som navnet antyder, er en lang sø.

På vej ned til Langesø mødte jeg en kæmpe flok fugle, men da jeg er ikke den store ornitolog, ved jeg ikke hvilke fugle det er, men flot ser det ud.

De fasaner jeg mødte på min vej synes jeg var en smule nærgående, der var kun én som lod til at være ret uinteresseret i min gøren og laden. Hestene på marken, virkede derimod mere interesseret og nysgerrige og holdt øje med mig.

Andemor her har nok tænkt sit, da jeg lagde mig fladt ned på maven for at fotografere hende, men hun blev da pænt stående.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar