Skønheden og udyret

13. maj 2008

Haven er jo i gang med en forvandling og det til det bedre. Vores hus ligger på en bakke og dermed er der nød til at være nogle støttemure for at jorden ikke skrider under os.

Støttemurerne og nogle af trinene er lavet at gamle sveller som ikke just pynter og så er de også ved at smuldre op.

Nu er udyret, en maskine, gået i gang med den ene af to mure, det er den lille mur op til baghaven og de tilhørende trin. Jeg glæder mig til at få ordentlige trin som ikke er glatte når det har regnet, jeg har nemlig flere gange været lige ved at tage den med bagen frem for fødderne.

Næste step, er at rydde hvor denne lille skønhed står, men jeg har sørget for at rede lidt som så kan komme til at stå samme sted når de orange mænd er færdige med at rumstere i haven.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Helle K. 13. maj 2008 at 21:04

  Det ser ud som en meget spændende grund/have I har 🙂

 • Reply Catarina 14. maj 2008 at 06:29

  Helle K
  Det er det også. Kælderen ligger faktisk næsyen i 1. sals højde og hoveddøren ligger i 2. sals højde, så den er lidt speciel og udsigten deroppe fra er fantastisk. 😉

 • Reply Bambi72 14. maj 2008 at 11:50

  Hold fast hvor der sker meget… bliver spændende at se det færdige resultat

 • Reply Catarina 15. maj 2008 at 07:26

  Bambi72
  Jeg skal nok vise billeder. 🙂

 • Leave a Reply