Skønheden og udyret

13. maj 2008

Haven er jo i gang med en forvandling og det til det bedre. Vores hus ligger på en bakke og dermed er der nød til at være nogle støttemure for at jorden ikke skrider under os.

Støttemurerne og nogle af trinene er lavet at gamle sveller som ikke just pynter og så er de også ved at smuldre op.

Nu er udyret, en maskine, gået i gang med den ene af to mure, det er den lille mur op til baghaven og de tilhørende trin. Jeg glæder mig til at få ordentlige trin som ikke er glatte når det har regnet, jeg har nemlig flere gange været lige ved at tage den med bagen frem for fødderne.

Næste step, er at rydde hvor denne lille skønhed står, men jeg har sørget for at rede lidt som så kan komme til at stå samme sted når de orange mænd er færdige med at rumstere i haven.
- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Helle K. 13. maj 2008 at 21:04

  Det ser ud som en meget spændende grund/have I har 🙂

 • Reply Catarina 14. maj 2008 at 06:29

  Helle K
  Det er det også. Kælderen ligger faktisk næsyen i 1. sals højde og hoveddøren ligger i 2. sals højde, så den er lidt speciel og udsigten deroppe fra er fantastisk. 😉

 • Reply Bambi72 14. maj 2008 at 11:50

  Hold fast hvor der sker meget… bliver spændende at se det færdige resultat

 • Reply Catarina 15. maj 2008 at 07:26

  Bambi72
  Jeg skal nok vise billeder. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar