Menu
Livet

Gå på bare tær

Jeg har altid holdt meget af, at gå med bare tær både ude og inde. Da jeg var barn var jeg faktisk så god til at gå med bare tær, at jeg uden problemer kunne løbe og gå i småsten og perlestensindkørsler. Efter jeg er blevet voksen, er det ikke længere lige så let, det gør lidt ondt i fødderne og med alderen er jeg er nok også blevet mere nervøs for, at komme til at træde i glasskår og andre spidse genstade, end da jeg var barn.

Så er det at jeg falder over denne artikkel og kommer i tanke om, at dem så jeg da godt nok sidste år, men der hæftet jeg mig nærmere ved dem.

~Billede venligst udlånt af Fivefingers

Du må da give mig ret, de her Fivefingers er skisme da for sjove, på den gode måde vel at mæke. Måske man skulle investere i et par, bare for at afprøve dem, om ikke andet, kan de bruges inden for matriklen. De forhandles her.

6 kommentar

 • Marianne
  22. maj 2008 at 09:30

  Hvis man ikke syntes at man har opmærksomhed nok så var de værd at prøve 🙂 Men jeg husker også hvor skønt det var at gå med bare tæer… Måske skulle man prøve….. du prøver først ikke Catarina 🙂

  Reply
 • Catarina
  22. maj 2008 at 12:09

  Marianne
  Jeg er stadig på overvejelsesstadiet. 😉

  Reply
 • Bambi72
  22. maj 2008 at 14:40

  Ha ha ja det giver “Gå på bare tær” en helt anden betydning…
  Vi gå alt hvad vi kan på bare tær… Ikke så tit ude på vejene, men ellers så gør vi…
  Gemalen og jeg har kun sommersandaler og vintersko… Der er ikke noget imellem, for tiden med sokker på, skal være så kort som muligt 😀

  Reply
 • Helle K.
  22. maj 2008 at 16:55

  De er altså for sjove – de kræver billeder, hvis du prøver 😉

  Reply
 • Catarina
  22. maj 2008 at 19:31

  Bambi72
  Det gør jeg også herhjemme, men ikke andre steder. Jeg har dog andre sko, men dem bruger jeg mest til arbejde. 🙂


  Helle K.
  Jeg lover dig at der kommer billeder hvis jeg køber dem. 😆

  Reply
 • […] i bare tær, sådan lidt længere en vejret herhjemme byder mig at gøre. Dengang overvejede jeg at købe sådan et par ”sko” her. Jeg vil stadig gerne prøve, at have sådan et par på, men jeg tror ikke jeg på noget tidspunkt […]

  Reply

Skriv en kommentar