Hjemme dag

22. maj 2008

Min mave brokker sig og jeg kan mærke, at toilettet ikke skal være for langt væk ej heller optaget. Det gør så, at jeg har valgt at blive hjemme i dag, jeg er ikke glad for den beslutning men den er nødvendig.

Nu må jeg prøve at få det bedste ud af dagen og heldigvis er jeg alene hjemme og med hele et badeværelse i hver ende af huset kan det ikke gå helt galt.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Joan 22. maj 2008 at 08:07

  Rigtig god bedring. – og hold dig nu i nærheden af de toiletter 😉

 • Reply Catarina 22. maj 2008 at 08:22

  Joan
  Tak skal du have – du kan tro jeg ikke løber langt væk. 😉

 • Reply Marianne 22. maj 2008 at 09:30

  De bedste ønsker om en snart god mave 🙂

 • Reply Catarina 22. maj 2008 at 12:08

  Marianne
  Mange tak skal du have. 😉

 • Reply Helle K. 22. maj 2008 at 16:56

  God bedring – håber den er på vej nu 🙂

 • Reply Catarina 22. maj 2008 at 19:32

  Helle K.
  Jeg er ved at være der igen. 😀

 • Skriv gerne en kommentar