Skøn morgen

24. maj 2008

Hvor er det dog en pragtfuld morgen. Fuglene synger så det er en sand fryd og verdenen er langsomt ved at vågne. Jeg har været vågen siden lidt i 6 og har nået at været udenfor, for at indsnuse morgens rene duft og nyde, at det kun er mig der kan finde på, at bevæge mig ud af døren så tidligt.

Solen er for længst stået op og kaster gavmildt sine stråler herned. Der er lidt skyer på himmelen denne lørdag morgen, men det gør ikke spor, for det er ikke de skyer der har regn med sig. I dag vil jeg helst, at det holder tørt, for vi tager af sted til hovedstaden om et par timer.

Godmorgen og rigtig god lørdag til jer alle. Jeg ved min bliver lørdag bliver fantastisk.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

3 kommentar

 • Reply Gitte 24. maj 2008 at 12:42

  Hej

  Vil ønske jer en rigtig dejlig dag i hovedstaden. Nyd det i fulde drag i det dejlige vejr.

 • Reply judith 24. maj 2008 at 18:07

  Ha en rigtig dejlig tur i det fantastiske vejr:-)

 • Reply Catarina 25. maj 2008 at 08:45

  Gitte
  Tak skal du have. Og du kender os…. vi nyder det helt sikkert. 😉


  Judith
  Tak skal du have, de vil vi. 😀

 • Skriv en kommentar