Menu
Kunst, kultur, sport & mad

Lørdag i København

Først blev sønnike blev kørt ind til mine forældre, hvor han skulle forkæles lidt, inden Søren og jeg satte kursen mod København. Selve køreturen foregik gnidningsfrit og der var så at sige ingen trafik, hverken på Fyn eller Sjælland. Da vi kom til Storkøbenhavn var der lidt mere trafik, men ikke noget ophidsende. Vi fandt dog så en parkeringsplads lige bag Glyptoteket så det var jo i gåafstand til det meste.

Da vi kom til strøget, var der allerede fuld gang i plattenslagerne som forsøgt at få folk til at smide penge efter et spil, vi alle ved ikke vindes af andre end dem selv. På en 250 meters strækning var der ikke mindre en 12 af slagsen, lidt trættende.

Vi gik igennem Strøget til Kongens Nytorv, hvor vi et splitsekund overvejede om vi skulle spise frokost på D’angleterre, men vi var endnu ikke så sultne, så vi fortsatte ned ag nogle af de andre sidegader.

På vej ned af Kronprinsensgade, kom vi selvfølgelig også forbi den fynske chokolade, Summerbird‘s butik. Vi lod s friste og gik ind for at købe at par af deres fortræffelige flødeboller med hindbær og rabarber. For dælen hvor smagte de godt.

Efter at have loppe lidt rundt, i de hyggelige gader, hvor jeg bl.a. fik købt en ny taske, begyndte sulten og melde sig. Vi gik tilbage til bilen og kørte mod Taarbæk hvor vi ville indtage vores frokost på Taarbæk Kro.

Hvor var det hyggeligt at side ude på deres terrasse, som ligger helt ned til havnen. Vi bestilte deres Skipper Platte og jeg må indrømme, at der var mere end jeg kunne spise og selv om Søren hjalp, så levnede jeg.

Da vi havde spist og gået en lille tur på Taarbæk havn og by, fortsatte vi op til Bakken. Det første vi gjorde, var lige at få hentet billetterne, til aftenens forestilling i Cirkusrevyen, for sår var det ligesom på blads.

Vi gik rundt og så på alle forlystelserne og på de mange mennesker som også havde valgt at tage på Bakken. Vejret var ualmindeligt dejligt, så jeg kan sagtens forstå, at så mange havde taget madkurven med og sad rundtomkring og nød det gode vejr og den madbragte mad.


~Sikke et kønt par 😆

Hverken Søren eller jeg har ført været med hestevogn rundt i Dyrehaven, så selvfølgelig skulle vi have sådan en lille rundtur. En meget flot sort hest trak vognen, med os magelig tilbagelænet på “bagsædet”, rundt i Dyrehaven en halvtimes tid.

Noget af det jeg kun har set og hørt om, er de store flokke af rådyr som lever i Dyrehaven. På vores rundtur, fik vi heldigvis lov til at se dem. Sikke et syn, bare det de ikke løber væk, som de gør alle andre steder i landet, var en fryd. Jeg fik også taget et par billeder og er meget glad for at anti-shake på kameraer er opfundet, for man sidder jo ikke ligefrem stille i en hestevogn.

På vores tur rundt så jeg flere tæer med store svampe på. Da vi var færdig med turen, måtte jeg se efter flere. De er utrolige smukke og så er enkelte af dem enormt store. Jeg havde egentlig den opfattelse af de kun groede på døde træer, men de gror også på levende.

Tiden nærmede sig for vores egentlige formål med turen, nemlig Cirkusrevyen. Vi kik ned mod teltet fandt vores pladser. Der var fuldt hus og en dejlig temperatur inde i teltet. Forestillingen gik i gang fra da af, tror jeg egentlig bare hele teltet grinede mere eller mindre hele tiden. Søren og jeg blev enige om at vi også er at finde i teltet næste år for det er alle pengene hver.

Inden vi tog hjem, fik vi lige en kop kaffe og sad og nød at aftenen var ved at falde på. Nu kunne vi også godt mærke at vi var ved at være lidt trætte så vi gik ned til bilen. På parkeringspladsen fik vi en dejlig solnedgang som afslutning på en fantastisk dejlig kæreste lørdag.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

13 kommentar

 • Valdemarsro.dk
  25. maj 2008 at 14:19

  Det lyder som den helt perfekte lørdag! Sikke mange dejlige oplevelser samlet på en dag. 🙂

  Reply
 • Joan
  25. maj 2008 at 14:35

  åh hvor lyder det til i har haft en dejlig kærestedag. Skønt.
  Det er sådan noget, som holder forholdets gnist i live.

  Reply
 • Pigen
  25. maj 2008 at 14:40

  Det lyder som en dejlig, dejlig dag 🙂

  Reply
 • Catarina
  25. maj 2008 at 15:03

  Valdemarsro.dk
  Det var en rigtig dejlig dag. 🙂


  Joan
  Det er ikke kun sådan en dag der holder gnisten i live, men det hjælper. 😉


  Pigen
  Du kan tro den var dejlig. 😀

  Reply
 • Sifka
  25. maj 2008 at 15:20

  Det var da en helt vidunderlig tur, I har haft:-)

  Reply
 • Perle
  25. maj 2008 at 15:23

  Du beskriver jeres dag så dejlig detaljeret, så det er jo næsten som at være der selv. Skøn læsning.

  Det er dejligt, at man i et forhold plejer hinanden ud over hverdagen. Den kan jo i perioder være travl og fyldt med børnenes ting (hvilket jo også er helt ok). Men så meget desto mere nyder man nok kærestedagene. Tiden til at fordybe sig, tiden til at opleve og tiden til at se forelset på hinanden.

  Man bliver helt glad af dit indlæg 🙂

  Reply
 • Catarina
  25. maj 2008 at 16:21

  Sifka
  Ja det er én af de dage man vil huske. 😉


  Perle
  Tusinde tak for de pæne ord.

  Vi er ved at være god til at gøre ting kun for os. Da vi mødte hinanden havde vi jo allerede børn, så vi har ikke haft den der tid i starten af et forhold, hvor vi kun var os. Der var som minimum altid et barn. 😀

  Reply
 • Anita
  25. maj 2008 at 16:41

  I er fisme et kjønt par! 😉

  Reply
 • Catarina
  25. maj 2008 at 18:12

  Anita
  Osse i den grad. 😎

  Reply
 • Therese
  25. maj 2008 at 18:23

  Wow, det har da bare været en perfekt lørdag. Og hvor har i nået meget? Langt mere end jeg når på en sommer, og jeg bor i byen – hi hi hi. Dejligt at læse!

  Reply
 • Catarina
  25. maj 2008 at 19:19

  Therese
  Er det ikke altid sådan, at den by man bor i aldrig er mål for seværdigheder. 😉

  Reply
 • Gitte
  26. maj 2008 at 07:52

  Sikke et dejligt indlæg. Det er bare super godt 🙂

  Reply
 • Catarina
  26. maj 2008 at 08:29

  Gitte
  Tusinde tak skal du have – det var også en rigtig dejlig dag. 😉

  Reply

Skriv en kommentar