Menu
Skallebølle 2004-2021

Køligt og gråt

Aftenens solnedgang og de enkelte skyer der var trukket op, varslede ikke så meget som en enkelt dråbe vand. Men de havde lovet det og der er blevet holdt ord. Nu regner det og er en smule køligt. Jeg kan næsten fornemme, på alle buske og træer i haven, at de er ved at live op og er glade for at få vasket støvet af sig.

Mit hår er også vådt, men det er ikke af regnen men af det overstået morgenbrus. Jeg vil gribe føntørreren og få lidt skik på loggerne inden arbejdet kalder. Kan I have en dejlig dag og nyd regnen for i eftermiddag er den nok holdt op igen.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

3 kommentar

 • Joan
  26. maj 2008 at 08:39

  håber også du får en dejlig dag.
  her regner ikke og der er heller ikke optræk til det.

  Reply
 • Jonna
  26. maj 2008 at 10:36

  Her har der regnet en stille regn og det er bare helt rart.
  Ha også du en god dag.

  Reply
 • Catarina
  26. maj 2008 at 11:18

  Joan
  Du må nyde dit gode vejr og så god bedring. ;_)


  Jonna
  Ja det er ikke så tosset med lidt regn. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar