Køligt og gråt

26. maj 2008

Aftenens solnedgang og de enkelte skyer der var trukket op, varslede ikke så meget som en enkelt dråbe vand. Men de havde lovet det og der er blevet holdt ord. Nu regner det og er en smule køligt. Jeg kan næsten fornemme, på alle buske og træer i haven, at de er ved at live op og er glade for at få vasket støvet af sig.

Mit hår er også vådt, men det er ikke af regnen men af det overstået morgenbrus. Jeg vil gribe føntørreren og få lidt skik på loggerne inden arbejdet kalder. Kan I have en dejlig dag og nyd regnen for i eftermiddag er den nok holdt op igen.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

3 kommentarer

 • Reply Joan 26. maj 2008 at 08:39

  håber også du får en dejlig dag.
  her regner ikke og der er heller ikke optræk til det.

 • Reply Jonna 26. maj 2008 at 10:36

  Her har der regnet en stille regn og det er bare helt rart.
  Ha også du en god dag.

 • Reply Catarina 26. maj 2008 at 11:18

  Joan
  Du må nyde dit gode vejr og så god bedring. ;_)


  Jonna
  Ja det er ikke så tosset med lidt regn. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar