Godmorgen lørdag

Umm der er næsten ikke noget bedre end en sådan en fredfyldt solbeskinnet lørdag morgen. Fuglene har sunget siden, ja meget tidligt, tidligere end jeg har registreret og solen står allerede højt på himlen og der er dejligt derude i haven.

Min lille potte med små nelliker som ikke blev tømt sidste efterår, men blot henstillet til et hjørne af haven, har beriget mig med nye skud og dejlige blomster.

Sikke hårdføre den er, jeg tror den har fortjent lidt ekstra opmærksomhed, i form af en større potte og noget nyt jord.

Godmorgen derude.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
3 thoughts on “Godmorgen lørdag”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.