Godmorgen lørdag

31. maj 2008

Umm der er næsten ikke noget bedre end en sådan en fredfyldt solbeskinnet lørdag morgen. Fuglene har sunget siden, ja meget tidligt, tidligere end jeg har registreret og solen står allerede højt på himlen og der er dejligt derude i haven.

Min lille potte med små nelliker som ikke blev tømt sidste efterår, men blot henstillet til et hjørne af haven, har beriget mig med nye skud og dejlige blomster.

Sikke hårdføre den er, jeg tror den har fortjent lidt ekstra opmærksomhed, i form af en større potte og noget nyt jord.

Godmorgen derude.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

3 kommentarer

 • Reply judith 31. maj 2008 at 09:37

  God morgen til dig med.
  Det er nogle fine nelliker, en rigtig køn farve og de lyser flot op:-)

 • Reply Marianne 31. maj 2008 at 10:24

  Hvor er de smukke….. jeg kan godt forstå du er overrasket og glad 🙂

 • Reply Catarina 31. maj 2008 at 10:27

  Judith
  Det er nemlig så søde. 😉


  Marianne
  Naturen er forunderlig og frembringer så megen skønhed. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar