Spændingsmaven

31. maj 2008

..er begyndt at indfinde sig. Det er lidt træls, at jeg hver gang jeg skal deltage i et løb, får den der underlige fornemmelse i maven, som giver sig udslag i at, jeg ofte skal besøge ”det lille hus”. Nå der er ikke noget at gøre ved det og jeg ved, at så snart starten er gået, for svinder den. Det er lidt ligesom da jeg var barn og ikke kunne vente til det blev min fødselsdag eller juleaften.

Nu vil jeg begynde at pakke min taske og så ellers slappe af og inden så længe lige få lidt frokost inden jeg vende næsen mod Storebælt.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Perle 31. maj 2008 at 11:08

  Samme her 😉

 • Reply Catarina 31. maj 2008 at 11:16

  Perle
  Heldigvis går det over om små 4 1/2 time. 😀

 • Reply Jonna 31. maj 2008 at 21:21

  Så du løb over i tv nå der var jo mange så fik ikke lige øje på dig.

 • Reply Catarina 1. juni 2008 at 08:57

  Jonna
  😆

 • Skriv en kommentar