Spændingsmaven

31. maj 2008

..er begyndt at indfinde sig. Det er lidt træls, at jeg hver gang jeg skal deltage i et løb, får den der underlige fornemmelse i maven, som giver sig udslag i at, jeg ofte skal besøge ”det lille hus”. Nå der er ikke noget at gøre ved det og jeg ved, at så snart starten er gået, for svinder den. Det er lidt ligesom da jeg var barn og ikke kunne vente til det blev min fødselsdag eller juleaften.

Nu vil jeg begynde at pakke min taske og så ellers slappe af og inden så længe lige få lidt frokost inden jeg vende næsen mod Storebælt.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Perle 31. maj 2008 at 11:08

  Samme her 😉

 • Reply Catarina 31. maj 2008 at 11:16

  Perle
  Heldigvis går det over om små 4 1/2 time. 😀

 • Reply Jonna 31. maj 2008 at 21:21

  Så du løb over i tv nå der var jo mange så fik ikke lige øje på dig.

 • Reply Catarina 1. juni 2008 at 08:57

  Jonna
  😆

 • Skriv gerne en kommentar