Menu
Motion

Spændingsmaven

..er begyndt at indfinde sig. Det er lidt træls, at jeg hver gang jeg skal deltage i et løb, får den der underlige fornemmelse i maven, som giver sig udslag i at, jeg ofte skal besøge ”det lille hus”. Nå der er ikke noget at gøre ved det og jeg ved, at så snart starten er gået, for svinder den. Det er lidt ligesom da jeg var barn og ikke kunne vente til det blev min fødselsdag eller juleaften.

Nu vil jeg begynde at pakke min taske og så ellers slappe af og inden så længe lige få lidt frokost inden jeg vende næsen mod Storebælt.

4 kommentar

 • Perle
  31. maj 2008 at 11:08

  Samme her 😉

  Reply
 • Catarina
  31. maj 2008 at 11:16

  Perle
  Heldigvis går det over om små 4 1/2 time. 😀

  Reply
 • Jonna
  31. maj 2008 at 21:21

  Så du løb over i tv nå der var jo mange så fik ikke lige øje på dig.

  Reply
 • Catarina
  1. juni 2008 at 08:57

  Jonna
  😆

  Reply

Skriv en kommentar