Endnu et nummer

4. juni 2008

Så her jeg fået mit start nummer til OGF’s Kvindeløb på næste onsdag. Sidste år var jeg så uheldig at have problemer med lysken så jeg deltog som gående, det skal jeg ikke i år. I år er jeg frisk og har ingen skader så jeg glæder mig til at skulle løbe ruten som er på 5 km.

I år stiller vores firma også med det største hold nogen sinde, der er 51 der har tilmeldt sig, det er altså bare flot. Det er dog langt fra alle der skal løbe, men hvad gør det, det er jo lige så meget det sociale i det og så den hygge vi har bagefter.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

5 kommentarer

 • Reply Perle 4. juni 2008 at 20:26

  Ældste og jeg havde overvejet den, men ikke fået gjort noget ved det. Nu er det så også lige meget, da jeg skal til møde i Nordsjælland og kommer sent hjem.

  God løbetur 🙂

 • Reply Leif 4. juni 2008 at 22:48

  Synes du er supersej 🙂

 • Reply Catarina 5. juni 2008 at 06:12

  Perle
  Så var det da godt at I ikke havde nået at melde jer til. 😉

  Du må have et godt møde, når du når dertil. 🙂


  Leif
  I lige måde. 😉

 • Reply Perle 11. juni 2008 at 21:29

  Hvordan gik løbet? Tænkte på dig da jeg kørte hjem fra Sjælland 🙂

  Ps. måske fordi jeg også kørte forbi virksomheden du arbejder i 😉

 • Reply Catarina 11. juni 2008 at 21:42

  Perle
  Ja det kan godt passe at du passerede firmaet hvis du kørte ad motorvejen hjem.

  Har lige skrevet lidt om løbet. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar