25 år er gået

7. juni 2008

Siden jeg gik ud af folkeskolen og i dag er jeg inviteret ind på skolen, til kaffebord. Ud over os 25 års jubilarer, er dem som gik ud for 10 år siden også inviteret samt dem der forlod skolen for 50 år siden. Det bliver noget af et kaffebord.

Nøj hvor jeg glæder mig til, at gense mine klassekammerater, der er kun et par enkelte jeg er rendt ind i siden den gang, så det bliver helt spændende om jeg kan kende nogen af dem. Det officielle arrangementet starter kl. 15 og slutter igen kl. 18, hvad der derefter sker er op til os selv. Jeg kan forestille mig, at hvis man falder godt i snak med nogle af de andre, så finder vi et sted i byen og slår os ned.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.