25 år er gået

7. juni 2008

Siden jeg gik ud af folkeskolen og i dag er jeg inviteret ind på skolen, til kaffebord. Ud over os 25 års jubilarer, er dem som gik ud for 10 år siden også inviteret samt dem der forlod skolen for 50 år siden. Det bliver noget af et kaffebord.

Nøj hvor jeg glæder mig til, at gense mine klassekammerater, der er kun et par enkelte jeg er rendt ind i siden den gang, så det bliver helt spændende om jeg kan kende nogen af dem. Det officielle arrangementet starter kl. 15 og slutter igen kl. 18, hvad der derefter sker er op til os selv. Jeg kan forestille mig, at hvis man falder godt i snak med nogle af de andre, så finder vi et sted i byen og slår os ned.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar