Fristet over evne

7. juni 2008

Efter at have set hos Liselotte, at det var nu, at jeg kunne få det hele og mere til, til under det halve hos Isabella Smith, lå det lige til højre benet at købe lidt ind. Og da jeg efterhånden ikke har en ærlig blomst i min have og sukker efter det, blev der købt godt ind. Det blev til ikke mindre end 40 knolde, af disse skønne dahlia, pæoner og ranunkler.


~Billeder lånt fra Isabella Smith.

Jeg glæder mig til de ankommer med posten så jeg kan se herlighederne og næste år får jeg forhåbentlig lov til at se dem I fuld flor.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Liselotte 7. juni 2008 at 15:31

  Åh, hvor vi glæder os 🙂

 • Reply Catarina 7. juni 2008 at 19:02

  Liselotte
  Oh ja, mest til næste år. 😉

 • Reply Marianne 8. juni 2008 at 17:30

  Jeg var derinde og blev fristet af noget helt andet…. nu er jeg lige gået i tænkeboks 🙂

 • Reply Catarina 9. juni 2008 at 06:20

  Marianne
  Glæder mig til at se har fundet på. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar