Dejlige lang søndag

9. juni 2008

Umm det var en dejlig dag i går. Jeg fik lavet lidt praktisk, så som tøjvask og oprydning, men ellers stod den på afslapning det meste af formiddagen.

Da den sidste maskine var blevet tør, det tog jo ingen tid i den varme, fik vi alle tre en hyggelig søndagsfrokost og blev samtidig enige om hvad der skulle på grillen om til aften.

Nu er det fint og dejligt at kunne slappe af, men jeg er ikke god til bare at slappe af uden at lave noget, sådan har Søren det også. Så frem blev fundet mosfjerneren og en rive. Nu er der blevet renset i bund og gjort klar til såning, på omkring 40 km² og jeg er blevet et par vabler rigere.

Nu kalder en ny uge som kommer til at blive en af de seje, men jeg er klar med vabler og det hele.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Stine 9. juni 2008 at 07:05

  40 km2 alligevel – sikke et arbejde 😉

 • Reply Catarina 9. juni 2008 at 07:35

  Stine
  Ups… tak fordi du gjorde mig opmærksom på det… nu er det rettet. 😀

 • Reply Stine 9. juni 2008 at 19:55

  Hehe – jeg var ellers dybt imponeret over, at du kunne nøjes med et par vabler 😉

 • Reply Catarina 9. juni 2008 at 19:59

  Stine
  Jeg ville selv have været imponeret. 😆

 • Skriv gerne en kommentar