Omslag

9. juni 2008

Der er omslag i vejret kan jeg se. Her ril morgen er de skyer som trak i aftes blevet til mange flere og det skulle heller ikke blive så varmt i dag, kun en 20-23° det er ok med mig, for mit kontor vender mod syd og der har altså været et par dage hvor det var en kende for varmt.

Når jeg kommer hjem ender jeg nok, efter en løbetur, i en af disse stole og hvis jeg er heldig sætter Søren sig i den anden mens Christian plasker rundt i poolen.
- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Bambi72 9. juni 2008 at 09:47

  Det ser drøn hyggeligt ud, der under træet 😀

 • Reply Catarina 9. juni 2008 at 18:02

  Bambi72
  Du kan tro det er hyggeligt sådan og sidde og sludre, for mit vedkommende , at puste ud. 🙂

 • Reply et cetera 10. juni 2008 at 16:55

  Haha, Catarina – dét billede kunne være fra min have 🙂

 • Reply Catarina 10. juni 2008 at 18:51

  et cetera
  Du har skisme da god smag. 😀

 • Skriv gerne en kommentar