Menu
Skallebølle 2004-2021

Der kom ikke en dråbe

Der har været mange skyer i løbet af dagen og nogle af dem har også set temmelig faretruende ud og vi havde håbet på vand, men indtil nu er det udeblevet og skyerne er faktisk ved at vige pladsen for den blå himmel.

Timianen blomstre lystigt og er ret ligeglad med om jeg vander den eller ej, den har sågar overvintret i selv samme potte som den står i nu. Det er nogle smukke og sarte blomster på den har der på den lidt rå stilk.

Nu vil jeg dog for en sikkerheds skyld vande de få krukker jeg har, i år er det ikke blevet til mange, men jeg agter, at tage revenge når haven engang er færdig. Maguritten her nedenfor, er efterhånden den eneste ærlige blomst her i vores have, men den lyser så til gengæl dejligt op imellem alt det grønne.

Nu vil jeg læne mig tilbage i sofaen med en bog. Kan I have en fortræffelig aften.

3 kommentar

 • Helle K.
  10. juni 2008 at 21:23

  Vi har fået ganske få dråber, men ikke noget, som kan kaldes regn. 🙂
  God aften med din bog.

  Reply
 • Bambi72
  10. juni 2008 at 22:32

  Her er der heller ikke kommet så meget som en enkelt dråbe…

  Reply
 • Catarina
  11. juni 2008 at 06:31

  Helle K.
  Jeg tror slet ikke der er nogen der har fået vand. 🙂


  Bambi72
  Nu er båden nord og syd repræsenteret så mon ikke at vi kan sige at hverken Fyn eller Jylland har fået noget. 😀

  Reply

Skriv en kommentar