Der kom ikke en dråbe

10. juni 2008

Der har været mange skyer i løbet af dagen og nogle af dem har også set temmelig faretruende ud og vi havde håbet på vand, men indtil nu er det udeblevet og skyerne er faktisk ved at vige pladsen for den blå himmel.

Timianen blomstre lystigt og er ret ligeglad med om jeg vander den eller ej, den har sågar overvintret i selv samme potte som den står i nu. Det er nogle smukke og sarte blomster på den har der på den lidt rå stilk.

Nu vil jeg dog for en sikkerheds skyld vande de få krukker jeg har, i år er det ikke blevet til mange, men jeg agter, at tage revenge når haven engang er færdig. Maguritten her nedenfor, er efterhånden den eneste ærlige blomst her i vores have, men den lyser så til gengæl dejligt op imellem alt det grønne.

Nu vil jeg læne mig tilbage i sofaen med en bog. Kan I have en fortræffelig aften.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

3 kommentarer

 • Reply Helle K. 10. juni 2008 at 21:23

  Vi har fået ganske få dråber, men ikke noget, som kan kaldes regn. 🙂
  God aften med din bog.

 • Reply Bambi72 10. juni 2008 at 22:32

  Her er der heller ikke kommet så meget som en enkelt dråbe…

 • Reply Catarina 11. juni 2008 at 06:31

  Helle K.
  Jeg tror slet ikke der er nogen der har fået vand. 🙂


  Bambi72
  Nu er båden nord og syd repræsenteret så mon ikke at vi kan sige at hverken Fyn eller Jylland har fået noget. 😀

 • Skriv gerne en kommentar