Menu
Livet / På tur

Den største buket blomster

For et øjeblik side ringede det på døren, udenfor stod min nabo med et lille smil på læben og da jeg bød ham indenfor, takkede han nej, samtidig med, at han trak hånden frem fra ryggen. I hånden havde han den største buket blomster jeg nogen side har set.

Da han gav mig buketten, sagde han, at han synes, at jeg skulle se hvor meget der var sket siden jeg var derinde sidst, og jeg tør da love for at der er komme endnu flere blomster.

For en to uger siden var vi, sammen med naboerne på den anden side, inde til kaffe og hjemmebag. Samtidig var vi rundt og se haven som er så fantastisk velholdt og med mange spændende blomster og buske. Den ene mere spændende end den anden, og jeg bruget meget lang tid på at, beundre dem alle.

Jeg fortalte, at jeg ikke kun var glad for blomster, men også at fotografere dem og da jeg ikke har så mange blomster selv, fik lov til at komme og fotografer deres blomster. Jeg har endnu ikke benyttet mig af tilbuddet, men det kan da være jeg skal gøre det her en af dagene.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Marianne
  21. juni 2008 at 18:36

  Tænk at være begavet med sådanne naboer 🙂

  Reply
 • Catarina
  21. juni 2008 at 18:45

  Marianne
  Ja vi er heldige, at have netop de to som nabo, bedre naboer kan jeg ikke ønske mig. 😉

  Reply
 • Anita
  22. juni 2008 at 10:28

  Arj, at få sådan en havebuket. Gid det var mig 🙂

  Jeg tror vist jeg skal et smut hjem til min far senere på dagen. Måske har han noget jeg kan bruge 😉

  Reply
 • Catarina
  22. juni 2008 at 12:42

  Anita
  Ja det var ikke så ringe endda. 😀

  Ja da, ud til din far, har har da helt sikkert noget, som vil gøre sig i dine vaser. 😉

  Reply

Skriv en kommentar