Menu
Livet

Så langt så godt

Nu er der ikke mange timer til at jeg har fri fra arbejde. Det har gået strygende hele formiddagen men nu er der faktisk ikke mere energi tilbage. Nogle gange tænker jeg, at det kunne være rart at være arbejdsløs, bare sådan et par måneder og selvfølgelig helst om foråret eller sommeren, for så kunne jeg lave lige hvad jeg havde lyst til, gå i seng når jeg havde lyst og sove lige så længe jeg havde lyst til.

Nå, nu ikke mere dagdrømmeri, jeg har et arbejde som skal passes, et arbejde jeg i bund og grund er rigtig glad for, med søde kollegaer og så må man ikke glemme, at det er også selvsamme arbejde der giver mig mad på bordet.

4 kommentar

 • Anne, Mandagspigen
  26. juni 2008 at 13:22

  Sådan er du ikke ene om at have det…drømmer også om den frihed, men så alligevel, arbejdet og de gode kollegaer, kan vist ikke undværes 🙂 ejheller lønnen 🙂

  Reply
 • Perle
  26. juni 2008 at 14:00

  Fri bare i en periode kunne være fint, men mange vil ikke kunne holde ud, at gå hjemme lang tid 🙂

  Har du ikke mulighed for at flexe? Så du evt. kan gå tidligt hjem nogle dage, hvor energiniveauet er som i dag? Synes til, at det lyder om om du har mange plus timer (længere tid).

  Anyway, må din aften blive dejlig og rolig og at du får sovet 5 kvarter i timen, så sidste arbejdsdag inden weekenden bliver god 😉

  Reply
 • Helle K.
  26. juni 2008 at 14:13

  Nyd det – at du kan gå på arbejde hver dag – at du kan have nogle søde og sjove kollegaer – nyd det 🙂

  Reply
 • Catarina
  26. juni 2008 at 17:42

  Anne, Mandagspigen
  Nej det er lige det, jeg tror nemlig ikke jeg egner mig til at gå hjemme ret længe, jeg ville savne den daglige sociale kontakt.


  Perle
  Jeg går som også når jeg synes jeg det kan passe ind, det er bare ikke så tit. 😉

  Jeg tror simpelthen bare at jeg er ved at godt gammeldags ferietrængende. 🙂

  Du må også have en dejlig weekend, når du når dertil.


  Helle K.
  Jed gør jeg skam også, det meste af tiden, men nogle gange kunne det være rart at få em smule ekstra ”ferie”. 😉

  Reply

Skriv en kommentar