Umm sikke en duft

28. juni 2008

Vågnede ved duften af frisk brygget espresso. Der er ikke meget der kan slå den duft om morgenen, det skulle måske lige være, duften af den våde muld, som sneg sig ind af det åbenstående soveværelsevindue. Jeg kunne ligge i sengen og hører, at det stadig regnede, ikke den der voldsomme regn, nej den stille silen som kun kan høres når verdenen er helt tyst, som den er sådan en tidlig lørdag morgen.

Efter en lille tur rundt i haven, sidder jeg nu her, nyvasket og med en turban om hårdet og er i gang med min anden kop kaffe. Om ikke så forfærdelig lang tid, drager vi alle og Jonas, som er en af Christians klassekammerater, til Legoland. At det regner er ok, haven og mine nyplantede lavendler trænger til vand og en smule regn dør vi andre som ikke af.

Kan I have en dejlig lørdag. Jeg ved at jeg får det.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

5 kommentar

 • Reply Helle K. 28. juni 2008 at 10:55

  Tak og jeg ønsker jer en dejlig og hyggelig dag 🙂

 • Reply Marianne 28. juni 2008 at 16:28

  Der var jeg nær røget ned af stolen…. jeg troede du var den i familien der stod først op Catarina og ingen kunne vække dig med kaffe 🙂

 • Reply Pia 28. juni 2008 at 22:23

  Jeg håber vejret har været med jer, legoland er nu sjovere uden regntøj:)

 • Reply Leif 28. juni 2008 at 23:36

  Der er ikke meget, der kan slå duften af frisklavet espresso 🙂

  Også en rigtig dejlig lørdag og søndag til dig.

 • Reply Catarina 29. juni 2008 at 09:50

  Helle K.
  Mange tak skal du have. 😉


  Marianne
  Både Søren og jeg er A-mennesker, så han kan godt server kaffe for mig. 😀


  Pia
  Vejret var dejligt og vi havde en skøn dag. 😉


  Leif
  Det er den eneste kaffemaskine vi har, så her nydes hver kop kaffe. 😀

 • Skriv en kommentar