Menu
Livet

Blog tanker

Anitas indlæg her til morgen, har skisme godt nok sat nogle tanker i gang hos mig. En revidering af bloggens indlæg er måske på sin plads. Selvom denne blog aldrig har været tiltænkt, som de store armbevægelsers holdeplads ej heller de vise ords, for sådanne besidder jeg ikke, men en moderation af sproget og ”a little twist of lemon” her og der, ville nok også hjælpe lidt, på de til tider slidte fraseologier.

Jeg har tænkt mig at prøve og måske jeg har heldet med mig og kan få indholdet her til at være en smule mere levende.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • Pia
  30. juni 2008 at 13:43

  refleksion er aldrig af vejen, bare vores handlen er i overensstemmelse med de ønsker vi dybest set har, det handler vel i sidste ende om det der emd at kunne kigge sig selv i øjnene, dybt:)

  Reply
 • Perle
  30. juni 2008 at 16:57

  Rammende, tanker der ikker er helt skæve i forhold til min egen holdning.

  Reply
 • Anita
  30. juni 2008 at 19:40

  Jeg siger det samme som Pia. Det er sundt at gå sig selv og sin blog efter i sømmene, men hvis man synes den indeholder det den skal og bør, så er alt jo i den skønneste orden. Det vigtigste er, at være sig selv og at kunne stå 100% inde for det man skriver.

  Man skal jo ikke fremtvinge noget, man selv/bloggen ikke er 🙂

  Reply
 • Catarina
  30. juni 2008 at 20:43

  Alle
  Jeg har bestemt ikke i sinde, at lave om på mig selv elle være en anden end den jeg er. Men mit talte sprog er mere nuanceret en mit skrivende, måske fordi jeg i det talte ikke skal bruge kræfter på at stave til det, som jeg skal i det skrevne. 😉

  Reply
 • Pia
  30. juni 2008 at 21:43

  Det tror jeg du kan have ret i Cat., jeg kan godt nå at miste tråden hvis jeg skal tænke for længe over hvordan jeg staver til et ord.

  Reply
 • Catarina
  1. juli 2008 at 06:20

  Pia
  Lige nøjagtig og så ender det med at jeg tager den lette udvej som, også tit er den kedelige. 😉

  Reply
 • Nille
  2. juli 2008 at 20:58

  Catarina, jeg må sige, at jeg synes, at det er synd at dit fornuftige indlæg er blevet fordrejet rundt omkring. Du har en dejlig blog – med diversitet, korte præcise indlæg, som afspejler dit liv! Du sukker ikke efter kommentarer – og det er forhåbentligt ikke grunden til, at nogle af os starter en blog. Det er et tillæg til vores liv – men IKKE vores liv! Jeg læser din blog stort set dagligt men efterladen sjældent kommentarer, da jeg er mere den generte type… og ikke trænger mig på på ‘andres’ blogge. Men nu hev du spørgsmålet frem…

  Reply
 • Catarina
  3. juli 2008 at 15:49

  Nille
  Du er altid velkomme til at kikke ind. Og du har helt ret, jeg sukker ikke efter kommentarer, de er dejlige at få, men ikke derfor jeg skriver her på bloggen.

  At et indlæg bliver fordrejet er måske også min egen skyld, for jeg kunne måske have udtrykt mig bedre og mere præcist. 😉

  Reply

Skriv en kommentar